Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] mateks prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Fenix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: xMateks_
UID: 13886
Typ kary: BAN
Powód kary: przyjmowanie majontku
Nick członka administracji nadającego karę: fenix
Data nadania kary: 20.09 2024
Data zakończenia kary: 16.06 2027

Wyjaśnienie:

Chciałbym serdecznie przeprosić za incydent, w wyniku którego zostałem zbanowany na 3 lata. Doszło do nieporozumienia, kiedy dwie osoby wymieniały się pojazdami, a ja szybko kupiłem auto za 2000, co zgodnie z moim rozumieniem, miało być częścią transakcji. Nie chciałem jednak w pełni oddać pojazdu, co było główną przyczyną zaistniałego problemu. Moje działanie nie było zgodne z duchem fair play i teraz w pełni to rozumiem.

Coś od siebie:

Z perspektywy czasu zdaję sobie sprawę, że moje zachowanie było niewłaściwe i zasłużyłem na karę. Jednak chciałbym prosić o złagodzenie lub skrócenie bana, ponieważ naprawdę zależy mi na powrocie na serwer i naprawieniu błędów. Zrozumiałem swoje postępowanie i obiecuję, że takie sytuacje nie będą miały już miejsca. Doceniam wysiłki administracji w utrzymaniu porządku na serwerze i mam nadzieję, że dostanę szansę, aby udowodnić, że wyciągnąłem wnioski i mogę być wartościowym członkiem społeczności.

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej apelacji.

Z poważaniem,
xMateks 

Edytowane przez mateks06
  • mateks06 zmienił(a) tytuł na [BAN] mateks prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Fenix
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...