Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ BAN ] Zixesti prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Czolgus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Zixesti
UID: 20638
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) BAN
Powód kary: Obraza administracji, Kradzież własności OUTMTA
Nick członka administracji nadającego karę: Czolgus
Data nadania kary: 2024-09-22
Data zakończenia kary: 2027-06-18
Wyjaśnienie: Więc tak napisałem powrót do SAPD na outMTA i gdy powrót został przyjęty przyszedłem na zebranie frakcyjne lecz gdy pisałem powrót byłem w sapd na innym serwerze za co Przepraszam bardzo mocno po spotkaniu udałem się w patrol po czym dostaliśmy polecenie żeby każdy przyjechał na HQ po czym przyjechaliśmy i każdy w tym samym czasie szedł z duty i po chwili znów dostaliśmy komunikat że możemy wejść na duty każdy wszedł lecz ja nie mogłem ponieważ zostałem zwolniony dyscyplinarnie z powodu   Skopiowanie Discorda SAPD na inny serwer, bycie w administracji na innym serwerze lecz nie skopiowałem ja discorda tylko osoba która też została zwolniona z SAPD oraz dostała Bana jak i black liste KSF tak samo jak ja więc chciałbym powiedzieć że to nie ja skopiowałem Discorda po chwili dostałem też bana na 30dni  za obrazę serwera za co mocno żałuję że tak postąpiłem obraziłem serwer ponieważ podskoczyły mi a nawet bardzo mocno  emocje gdy wchodziłem na serwer zobaczyć do kiedy mam karę zobaczyłem że kara się zmieniła i zamiast mieć kare na 30dni dostałem na 999d. Przepraszam cały Zarząd serwera każdego członka Administracji oraz całą komisje spraw frakcyjnych to już się nigdy nie powtórzy. 
coś od siebie:  Przepraszam z całego serca już tak nie zrobię nigdy prze nigdy i jeszcze raz Przepraszam administracje że tak postąpiłem.❤️ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...