Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN discord robertwaskowski#0119 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez ( Nie wiem kto nadał kare nie mam mozliwosci sprawdzenia )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: papiereq

UID: -11336

Typ kary: BAN Discord

Powód kary: Nie moge sprawdzic lecz pewnie ciągłe kłócenie się i wogóle.

Nick członka administracji nadającego karę: Nie znany mi

Data nadania kary: nie pamiętam około rok temu

Data zakończenia kary: Niestety nie wiem na ile dostałem bana

Wyjaśnienie:  Przepraszam za to co zrobiłem wiem że wyzywałem trochę kiedyś ale skoro po ponad roku dostalem unbana to bym chcial odzyskac discorda ktory jest sycnronizowany z kontem z gry i nie mogę wejsc tam 

Coś od sieble: no przepraszam tak po krótce dostalem unbana po ponad roku na serwer i potrzebny jest mi rowniez discord poniewaz chce grac na out i tylko na out jak kiedys. Licze na szybkie odbanowanie na dc i naprawde jeszcze chce podziekowac za unbana na serwie zrobie to tez na serwerze ale zeby sie zalogowac muszę zweryfikowac konto na discord bardzo chce wrocic na serwer i nie pozalujecie decyzji odbanowania nas z kacperkiem bo naprawde chcemy normalnie grac to tyle . Pozdrawiam Kuba

ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):  744080132678877284

Edytowane przez stallensis
  • Dziękuje 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...