Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na graczy xMateks_ & krewetek (SCAM + Rozdawanie majątku)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: zegarmistrz
Nick Oskarżonego: xMateks_ oraz krewetek
Powód Skargi: Oszustwo na wędkę +9 oraz rozdawanie majątku ze strony gracza "krewetek" / przyjmowanie majątku ze strony gracza "xMateks_"
Data I Godzina Zdarzenia: 19.09.2024 17:00
Opis całej sytuacji: (VIDEO)- 

(VIDEO)-

(SCREEN WRAZ Z "NIEUDANYM" ZAKUPEM) image.png.d5563c71e4f9e626a986d53d8e77cddb.png

Cześć, byłem dogadany z graczem "krewetek" na zakup Elegy 6.0. Jako iż nie posiadałem na tamten moment określonej ilości gotówki zaproponowałem mu trade w postaci wędki +9 wraz ze spłatą długu w postaci 1kk $ w terminie 2 dni na co przystał (film nr 1, przedstawiona jest cała konwersacja). Zajechaliśmy na tanią giełdę aby wystawił pojazd za 2000$, bał się on jako pierwszy go wystawić więc to ja zaproponowałem iż dam pierwszy wędkę (no cóż, niestety darzę ludzi kredytem zaufania) a w przeciągu dwóch dni miałem dosłać kwotę 1kk$. Od razu wydało mi się podejrzane to że transakcja przebiegała podejrzanie długo, co chwilę minimalizował on grę, co chwilę coś do kogoś pisał, 2 razy anulował ofertę wymiany, tak jakby grał na czas. Gdy za trzecim razem udało mu się przyjąć w ofercie handlu wędkę znów na kilkanaście sekund zminimalizował grę, po czym stał w blipie przez dłuższą chwilę i finalnie wystawił pojazd, wtem w przeciągu 0.005 sekundy wyjechał skryty za rogiem(w kominiarkach, aby nie było ich widać na mapie xdd) biały patriot którym kierował xMateks_ , dosłownie sekundę po tym jak wystawił on pojazd chciałem go zakupić jednak zapomniałem iż nie posiadam statusu konta Diamond a mój garaż jest już przepełniony, przez co nie byłem w stanie przyjąć pojazdu do swojej kolekcji. Dosłownie sekundę po tym gdy wyskoczył komunikat "Osiągnąłeś limit pojazdów" xMateks_ siedział już w pojeździe, zaczął się śmiać a krewetek udawał że jest to czysty przypadek, tak przypadek xD 25 osób na serwerze, sekundę po wystawieniu pojazdu na taniej giełdzie zajeżdża samochód który od razu biegnie do sprzedawanego pojazdu w pocie czoła po czym z prędkością światła go zakupuje xD Jeżeli to jest za mały dowód na to iż akcja była ustawiona od początku do końca to: 
-W clipie nr2 w 0:38 słychać głos Mateksa (był u mnie w organizacji (niestety) więc głos ten znam, zresztą często na DM lubiał sobie poleżeć przy czym artykułować niezbyt miłe słowa więc jakoś mi ten głosik zapadł w pamięci)

-xMateks_ wraz z krewetkiem przez bardzo bardzo długi czas byli w jednej organizacji przestępczej (Bruxelles), przesiadywali oni godzinami i mają dobry kontakt

-Od momentu rozpadu Bruxelles nadal grali razem w innej organizacji przestępczej bodajże "Goofy Squad

Liczę na to, że gracz krewetek zostanie ukarany za ową prowokację, udany SCAM oraz rozdawaniem majątku karą w postaci PERMA. Liczę na to że gracz xMateks_ zostanie ukarany za ową prowokację, udany SCAM oraz przyjmowaniem majątku karą w postaci PERMA.

Coś od siebie: Najzwyczajniej w świecie to bardzo smutne. Niedość że gościowi chcę w przeciągu 2 dni oddać z nawiązką 200k za czas który poświęci na oczekiwanie na przelew to i tak na koniec Cię jeszcze wyciula i będzie zgrywał wielce zdziwionego tą całą sytuacją, już chociaż mógł powiedzieć że zostałem zrobiony w bambuko od razu a nie udawać niewiniontko. Już nie wspomnę o tym jak zawsze gdy mieliśmy jakiekolwiek interakcje na serwisie bądź poza nim to było "Oo siema stary". Ogólnie zachowałeś się jak pet, do mateksa mam mniejszy problem bo to dzieciaczek i jeszcze mało kuma ale ty jesteś serio faja.

Dowód! (Wymagane!): Wyżej!
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!)
image.png.2b02f5ba43bfcbd557bbe9341b7d96f3.png(kreweta) image.png.aa1c80a6d3aed98d81ea93d521722d54.png(mateks)

Edytowane przez .bogjestlysy
  • Lubię to 1
  • Haha 1
Opublikowano

jak dla mnie za takie cos wyjebac na perma bo to nie jest chujowe zachowanie tylko to jest skurwysyństow sam zobaczyłem nie raz że mateks jeźdź i się fleksje tym elegy 

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...