Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracza Widski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:  Reniczek
Nick osoby oskarżonej:  Widski
Powód napisania skargi:  Zabicie mnie jak byłem za strefą DM
Godzina zdarzenia:  18:33
Dokładna data zdarzenia: 29.11.2022
Opis sytuacji:  Stojąc za Adminem przed DM czekając aż przyjmie reporta, zostałem zabity przez Widski który był na DM 
Dowody:  ss 
Coś od siebie: Oby to miało jakiekolwiek konsekwencje 

mta-screen_2022-11-29_18-33-33.png

mta-screen_2022-11-29_18-33-41.png

Opublikowano
1 godzinę temu, LegendaryManV8 napisał:

@Widski24h na wypowiedź.

@Reniczekjakiś dowód na to że byłeś poza strefą DM?

jest zdjęcie jak jestem poza dm, mogę zrobić zdj jak będę na serwerze jak stoję w tym samym miejscu i ze jest zielona strefa 

Opublikowano

Gracz reniczek postanowił pobawić sie w berka z cieniem i postanowił wbiegać i wybiegać na dm zmyliło mnie to i zacząłem do niego strzelac i postrzeliłem go poza strefa dm jak widac na załączonym obrazku 
praktycznie nie widać przez blipa że był poza strefa po zauwazeniu tego odrazu do niego podbiegłem i go podniosłem i odbiegłem

image.thumb.png.080a97a11971d4c28ca48895918afeef.png

Opublikowano
12 godzin temu, Widski napisał:

Gracz reniczek postanowił pobawić sie w berka z cieniem i postanowił wbiegać i wybiegać na dm zmyliło mnie to i zacząłem do niego strzelac i postrzeliłem go poza strefa dm jak widac na załączonym obrazku 
praktycznie nie widać przez blipa że był poza strefa po zauwazeniu tego odrazu do niego podbiegłem i go podniosłem i odbiegłem

image.thumb.png.080a97a11971d4c28ca48895918afeef.png

Nie bawiłem się w żadnego berka, cały czas stałem w tym samym miejscu i byłeś nawet obok mnie nie raz, a czekałem tylko na to aż adm przyjmie rapsa, jeśli masz dowod na to ze biegałem w ta i spowrotem to czekam na podesłanie.

Opublikowano
3 godziny temu, Reniczek napisał:

Nie bawiłem się w żadnego berka, cały czas stałem w tym samym miejscu i byłeś nawet obok mnie nie raz, a czekałem tylko na to aż adm przyjmie rapsa, jeśli masz dowod na to ze biegałem w ta i spowrotem to czekam na podesłanie.

Gdym nie dał tego ss to byś miał odrazu odrzucona skarge  pozbieraj wiecej dowodów się odzywaj bayo 

Opublikowano
14 minut temu, Milus napisał:

@LegendaryManV8Nie rozumiem po co ciągnąć tą samą skargę, gość napisał ją 2 razy , już jedną mu odrzucili , naprawdę ma tak nudne życie że wbija dm napierdala i ucieka i się dziwi że takie coś się dzieje 

nie na twój temat skarga wiec się nie odzywaj, ciebie tam nie było.

Opublikowano
4 minuty temu, Widski napisał:

Gdym nie dał tego ss to byś miał odrazu odrzucona skarge  pozbieraj wiecej dowodów się odzywaj bayo 

? Jest dowod na to ze jestem za strefa DM poza tym sam się przyznałeś ze mnie zabiłeś, a nie było takiej sytuacji ze wchodziłem i wychodziłem z DM wiec nie kłam. 

Opublikowano
2 godziny temu, Reniczek napisał:

? Jest dowod na to ze jestem za strefa DM poza tym sam się przyznałeś ze mnie zabiłeś, a nie było takiej sytuacji ze wchodziłem i wychodziłem z DM wiec nie kłam. 

Dowód taki że widać tylko console nic innego 

Opublikowano
5 minut temu, Widski napisał:

Dowód taki że widać tylko console nic innego 

możesz iść i sobie zobaczyć gdzie jest strefa dm jeżeli nie wiesz. Stoję jeszcze na chodniku gdzie jeszcze jest strefa zielona 

Opublikowano
1 godzinę temu, Reniczek napisał:

a po drugie w logach jest ze BW 60 sekund mam 

Ty ale to chyba wiadomo skoro wnosisz skarge o zabicie poza strefa dm XD

Opublikowano

Blip jest mało widoczny więc gracz poprostu mógł nie zauważyć, a następnym razem nie stój tak blisko strefy DM ponieważ każdy mógłby sie pomylić a z mojej strony wygląda to na prowokacje.
Skarga_zostaa_odrzucona.png

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...