Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Puszeq
Nick osoby oskarżonej: sylwestro___
Powód napisania skargi:Faworyzacja administratora i brak konstruktywnego rozpatrzenia skargi(pominięcie argumentów poszkodowanego gracza co spowodowało odrzucenie jej)
Godzina zdarzenia:15:00 <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>
Dokładna data zdarzenia:16.09.2024 
Opis sytuacji: No to tak chciałbym napisać że powyższy Guardian rozpatrzył apelację według swojego kaprysu lub swojego mniemania bez dokładnej  wiedzy o danej sytuacji ,ponieważ nie wziął pod uwagę tego co ja mam do powiedzenia w tej sprawie i zajął stanowisko popierające administratora Armixa który bez podstawnie odrzucał moje apelacje. Wolałbym aby skargę rozpatrzył bezpośrednio właściciel serwera bo to co się dzieje to jest jawne szkodzenie graczom jak i niszczenie reputacji serwera.
Dowody: 

Coś od siebie:Pozostawię to osobie decyzyjnej i z właściwym sposobem rozpatrywania apelacji i podkreślam że każdy popełnia błędy i każdy zasługuje żeby być sprawiedliwie traktowanym i na równi z innymi.Chciałbym dodać że bardzo żałuję za to co robiłem a przede wszystkim Blancii i Xterta ale było to przejawem mojego niektrolowanego zachowania i przypominam też że Armix nie miał prawa odzucać mi apelacji, ponieważ nie nadał mi BMA.

Edytowane przez buntownik13
  • Haha 7
  • Smutny 1
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...