wekur Opublikowano 14 Września 2024 Opublikowano 14 Września 2024 Nick na serwerze: wekur UID: 7774 Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) ban Powód kary: podejrzane transakcje Nick członka administracji nadającego karę: Armix Data nadania kary: 14.09.2024 9:25 Data zakończenia kary: 10.06.2027 9:25 Wyjaśnienie: Jeśli chodzi o tą pożyczkę od gucia to miał mi oddać hajs ale stracił zajawkę na grę ostatnim czasem i no nie wbijał na mta przez co nie miał mi jak oddać bo nie zarabiał a ja pisałem na forum ze mi to lotto i mogę czekać dłużej bo wiem że wróci na pewno w tym roku najprawdopodobniej na okres zimy jak co roku bo wtedy wiadomo mniej się wychodzi w plener bo zimno itp a ja go znam irl przecież, możemy zrobić tak że mu powiem o tym i da mi jakiś samochód o podobnej wartości i tyle ok ok Coś od siebie: Liczę na ub, a ta pożyczkę to wiem że mi odda jak zacznie grać znów ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):
Armix Opublikowano 14 Września 2024 Opublikowano 14 Września 2024 @wekur UB możliwy tylko po dogadaniu się z guciem o spłatę tej pożyczki, wtedy byście wybrali datę na ostateczną spłatę, ale 2 strony musza się dogadać bo innej opcji na ub nie ma.
wekur Opublikowano 14 Września 2024 Autor Opublikowano 14 Września 2024 Teraz, Armix napisał: @wekur UB możliwy tylko po dogadaniu się z guciem o spłatę tej pożyczki, wtedy byście wybrali datę na ostateczną spłatę, ale 2 strony musza się dogadać bo innej opcji na ub nie ma. Dobra to piszę do gucia zaraz dam znać kiedy i jak
wekur Opublikowano 14 Września 2024 Autor Opublikowano 14 Września 2024 7 minut temu, Armix napisał: @wekur UB możliwy tylko po dogadaniu się z guciem o spłatę tej pożyczki, wtedy byście wybrali datę na ostateczną spłatę, ale 2 strony musza się dogadać bo innej opcji na ub nie ma. Dobra dziś o 15 mniej więcej
Rekomendowane odpowiedzi