Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] wekur prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: wekur
UID: 7774
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) ban
Powód kary: podejrzane transakcje
Nick członka administracji nadającego karę: Armix
Data nadania kary: 14.09.2024 9:25
Data zakończenia kary:  10.06.2027 9:25
Wyjaśnienie: Jeśli chodzi o tą pożyczkę od gucia to miał mi oddać hajs ale stracił zajawkę na grę ostatnim czasem i no nie wbijał na mta przez co nie miał mi jak oddać bo nie zarabiał a ja pisałem na forum ze mi to lotto i mogę czekać dłużej bo wiem że wróci na pewno w tym roku najprawdopodobniej na okres zimy jak co roku bo wtedy wiadomo mniej się wychodzi w plener bo zimno itp a ja go znam irl przecież, możemy zrobić tak że mu powiem o tym i da mi jakiś samochód o podobnej wartości i tyle ok ok
Coś od siebie: Liczę na ub, a ta pożyczkę to wiem że mi odda jak zacznie grać znów
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):

Opublikowano

@wekur UB możliwy tylko po dogadaniu się z guciem o spłatę tej pożyczki, wtedy byście wybrali datę na ostateczną spłatę, ale 2 strony musza się dogadać bo innej opcji na ub nie ma.

Opublikowano
Teraz, Armix napisał:

@wekur UB możliwy tylko po dogadaniu się z guciem o spłatę tej pożyczki, wtedy byście wybrali datę na ostateczną spłatę, ale 2 strony musza się dogadać bo innej opcji na ub nie ma.

Dobra to piszę do gucia zaraz dam znać kiedy i jak

Opublikowano
7 minut temu, Armix napisał:

Dobra dziś o 15 mniej więcej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...