Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] papierek_ prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Kopacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: papierek_
UID: 11336
Typ kary: BAN
Powód kary: Wykorzystywanie błędów gry + szkodnik
Nick członka administracji nadającego karę: Kopacka lecz go nie ma w ekipie  @sylwestro___ @xtert
Data nadania kary: 27-07-2023
Data zakończenia kary: Perm-999DNI
Wyjaśnienie: Otóż tak kupiłem ponad rok temu auto na gieldzie w bagazniku w raz z kolega i moglismy prowadzic auto w bagazniku nic to nie dawalo i dalo sie tylko do momentu zakonczenia jazdy po reporcie gracza noobcio dostalismy permy - dodam ze okolo tydzien wstecz widzial to support chyba spluwa  nie pamietam juz nicku i dostalem perma za szkodnika  wiem za co poniewaz wczesniej okolo 2 - 3 tyg przed banem odwalalismy z sapd bardzo zaczelo sie to potym jak wujekeddy wyrzucil nas z sasd i zwyzywal od najgorszych to tyle z wyjasnienia. 
Coś od siebie: widzialem informacje na dc ze beda unbany nawet dla cheaterow a ja dostalem szkodnika wiec mysle ze apelke wkoncu zaakcpetujecie szybciej bo raz byla odrzucana za brak wzoru potem z tym samym wzorem tylko innym wyjasnieniem napisaliscie ze napisz za jakis czas minal juz ponad rok w sierpniu mamy wrzesien i mysle ze dac nam szanse to nie duzy problem a out czekamy na unbana i chcemy wrocic do out 

• Dziękuje 1
  • Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...