Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: NavelThor
Nick osoby oskarżonej: Armix
Powód skargi: Brak sprawiedliwości.
Data i godzina zdarzenia: 10.09.2024 15:30
Frakcja oskarżonego: ERS
Opis całej sytuacji: W frakcji ERS była rekrutacja na Managera i Deputy Managera. Napisałem więc podanie na Managera i czekałem z niecierpliwością na wyniki codziennie zastanawiałem się czy przyjmą mnie i czekałem tak aż przyszły wyniki. Sanus został Managerem a osoby które średnio nadawały się do zarządu więc dostali szkoleniowca wsumie to jedna osoba czyli Skibidi_Fifkuss. Napisałem też wrazie co Armixowi czy może moje podanie zostało pominięte tak dla pewności a ten odpowiedział że nie zostałem przyjęty z powodu tego że mnie nie zna. I teraz mam pytanie czyli co musze być kolegą Lidera frakcji żeby się dostać do zarządu?
Dowody (Wymagane!): (SCREEN)
Coś od siebie: Nie jestem pewien czy to jest karalne ale pisze tą skarge dla wyjaśnienia.

Zrzut ekranu 2024-09-10 155219.png

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Witam, jako iż zostałem oskarżony, to się wypowiem. 

Następnym razem postaraj się czytać ze zrozumieniem.

Pisząc to miałem na myśli to, iż nie mam zamiaru brać "losowych osób" do Zarządu Frakcji.

Ja Cię nawet nie znam, przez co nie jestem w stanie Ci powierzyć tak dużego zaufania by Cię wziąść na taką posadę.

Zaufanie tutaj jest dla mnie najważniejsze, ale tak już jest a to w jakiś grupach, a to w pracy itd., nie jest to żadna faworyzacja ale po prostu czuje się pewniej jak wezmę kogoś, kogo znam x czasu, niż jak wezmę kogoś, kogo prawie nie znam, mam nadzieję że jest to zrozumiałe.

Według mnie wszystko było wykonane sprawiedliwie, twoja wina że nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Oczekujmy na osobę decyzyjną, która rozpatrzy skargę.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Armix
  • .czolgus zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...