Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Puszeq
Nick osoby oskarżonej: armix
Powód napisania skargi: Brak konstruktywnego sposobu na rozpatrywanie apelacji
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>
Dokładna data zdarzenia: 8.09.2024
Opis sytuacji:Co tu mogę napisać,ale moderator armix chyba nie umie rozpatrywać apelacji od kar skoro notorycznie je odrzuca bez jakiegokolwiek wyjaśnienia.Tak wiem że administracja nie ma powodu do wyjaśniania jakichkolwiek szczegółów odnośnie kary ale Pan moderator chyba z tym trochę przesadza bo skoro dał karę powinien umieć ją przeczytać a nie bez żadnego zastanowienia ją odrzucić.Nie pierwszy raz informuję że niektórzy nie nadają się na moderatorów/supporterów bo nadają kary a apelacje rozpatrują na swój sposób bez żadnego zastanowienia ani myślenia.
Dowody: tutaj daj linki do odrzuconych apelacji 

Coś od siebie: Proszę o rzetelne rozpatrzenie mojej skargi bo to nie jest pierwsza sytuacja jak ktoś z administracji uwziął się na normalnego gracza.Jak coś mój kolega XmancioX to skopiował bo ja niestety nie mam takiej możliwości.Chciałbym jeszcze dodać że skarga nie jest powodem mojej złośliwości ani atakiem w stronę moderatora armixa a tym że domagam się swoich praw jako użytkownika serwera.Jak coś pozdrawiam społeczność outmta jak i administrację.

Opublikowano (edytowane)

Witam! Jako iż zostałem oskarżony, to się wypowiem.

52 minuty temu, xmancioxv2 napisał:

Co tu mogę napisać,ale moderator armix chyba nie umie rozpatrywać apelacji od kar skoro notorycznie je odrzuca bez jakiegokolwiek wyjaśnienia

Odrzucenie apelacji, to nie jest złamanie regulaminu Administracji, wystarczy trochę pomyśleć.

Apelacje odrzucałem ponieważ kojarzę Cię z serwera, i dobrze wiem jaki byłeś toksyczny, dlatego po takich krzywych akcjach tak łatwo UB na forum nie dostaniesz.

Dodatkowo, nie mam obowiązku podania powodu odrzucenia apelacji.

52 minuty temu, xmancioxv2 napisał:

Nie pierwszy raz informuję że niektórzy nie nadają się na moderatorów/supporterów bo nadają kary a apelacje rozpatrują na swój sposób bez żadnego zastanowienia ani myślenia.

Gdybym się "nie nadawał" to bym apelację zaakceptował, ale toksycznego zachowania nie tolerowaliśmy, nie tolerujemy, i nie będziemy tolerować.

Skarga sama w sobie można powiedzieć że jest trochę śmieszna, ponieważ nie złamałem regulaminu Administracji ani nic z tych rzeczy.

Za te odrzucanie apelacji możesz podziękować tylko i wyłącznie sobie, bo sam do tego doprowadziłeś.

Według mnie skarga nie ma nawet najmniejszego sensu, a więc z mojej strony to na tyle.

Oczekujmy na osobę decyzyjną, która rozpatrzy skargę.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Armix
Opublikowano

Jeżeli coś piszesz to najpierw przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem powyżej,a to że byłem toksyczny fakt masz rację ale bardzo tego żałuję a z tym że łamiesz regulamin administracji nie pisałem bo sam nie mam do takiego regulaminu dostępu.Pozdrawiam Puszeq

Opublikowano

"Toksyczne zachowanie" sam swoją postawą prezentujesz bo widać że twoje działania są złośliwe a sam nie miałem wyjścia i musiałem napisać na ciebie skargę, ponieważ za bardzo się poczuwasz i nie traktuj tego jako atak na twoją osobę bo nie dałeś mi innego wyjścia a tą skargą chce dojść jedynie z tobą do kompromisu i wzajemnego zrozumienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...