Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

nie wiem, naucz sie pisac to raz, dwa ze wtedy odgrywalismy akcje RP z policja, ktora nas scigala i wbieglismy doslownie na skrawek DM'a, czego nawet nie zauwazylem, bo ta akcja byla i wszystko sie tak szybko dzialo, ze nawet nie pomyslalem o tym skinie. A ze na moje nieszczescie sie nagle doczepiliscie jak rzep psiego ogona do nas, no to pech troche. Rozumiem, ze tam jestes mega poplakany o to ze nie potraficie nawet zalozyc na siebie wedke +9 i ja wam zlootowalismy, ale takie skargi na sile sa bez sensu. Tak jak mowie, byla akcja RP z policja (do ktorej sie wtraciliscie nie wiem po co), bylismy na doslownie skrawku DM'a, nie poruszalem sie po calym DM'ie w tym skinie i nie zrobiłem tego z premedytacja, tyle ode mnie i prosze o uchylenie skargi  (napisanej wg mnie na sile) i wziecie pod uwage tego, ze tak jak pisalem wczesniej - to dzialo sie podczas akcji RP z policja, marabunda sie do nas przykleila i no wszystko tak sie szybko dzialo podczas tej akcji ze nawet nie pomyslalem o tym skinie, a to byl doslownie skraweczek poczatku dma 😕

Edytowane przez normanwtykson
  • Lubię to 2