_.mkz._ Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 (edytowane) Nick z serwera: MikazzoRDM Nick osoby oskarżonej: sanuss Powód napisania skargi: Podnoszenie ludzi na dm na duty Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 23:18 Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 20.08.2024r Opis sytuacji: Zabiłem gracza a sanuss sie tepa i go podnosi Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/ivWsP7UKMpyEob9mc/d13370KNLzrj?invite=cr-MSxnajYsMjM1MDU0NTcwLA Coś od siebie: Pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2024 przez _.mkz._ 2
sanuss Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Witam, zaczynając od samego początku, zamierzałem wejść na duty tylko na chwilę, ponieważ chciałem wyciągnąć pojazd mojego przyjaciela z wody. Po wytepaniu pojazdu na brzeg zauważyłem, że wciąż czekają dwa zgłoszenia. Myślałem, że załatwienie ich zajmie mi około minuty, jednak sytuacja okazała się bardziej skomplikowana. Z całej rozmowy zrozumiałem, że w sprawę jest zamieszany administrator Chopin, do którego w tym samym czasie napisałem na pm. Chciałem jak najszybciej wykonać zgłoszenie i wrócić do innych czynności na serwerze, przez co totalnie bezmyślnie podniosłem tego gracza. Przepraszam za swoje działanie. 2 1
_.mkz._ Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Trzeba było najpierw myśleć a potem robić 3 1
marianek1 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Każdemu zdarzają się pomyłki, nikt nie jest nieomylny. @sanuss mam na dzieję, że sytuacja się więcej nie powtórzy. Skargę akceptuję i support dostaje upomnienie.
Rekomendowane odpowiedzi