Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[MUTE] <drtxyu> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <Marcin1211>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: drtxyu
UID: 15038
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM)Mute
Powód kary: BK w stronę gracza 
Nick członka administracji nadającego karę: Marcin1211
Data nadania kary: 18.08.2024
Data zakończenia kary: 19.09.2024
Wyjaśnienie: Stałem sobie na mechaniku 2 graczy w buletach za mną ciągle jechało i mnie taranowało ja pojechałem na mechanika manualnego naprawić silnik jak podszedłem pod blipa do naprawiania auta gracz mnie potrącił specjalnie i i leżałem w blipie po czym napisałem reporta jak już wstałem gracz zaczął się zemnie naśmiewać ze nie mam aut jestem biedny itp to mi pusciły nerwy i  też zacząłem się z niego naśmiewać typu że ma 22uid i coś szczeka nie pamiętam zaistniałej sytuacji tak dobrze lecz była to prowokacja przez te 2 zaistniałe sytuacje poczułem się urażony a z racji iż nie miałem clipa to nie miałem co zrobić.
Coś od siebie 3 graczy zaczęło na mnie najeżdżać a Marcin tego nie słyszał to co miałem zrobić stać jak kołek i się dawać  nie będę tutaj nikogo przepraszał to ta 3 graczy powinna mnie przeprosić bo nie była to moja wina z ich ust też padły słowa nie cenzuralne ale jak już wspominałem nie mam z tego clipa  
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):

• Haha 1
  • Armix zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...