Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[MUTE] <drtxyu> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez GrzesiuD3DR>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: drtxyu
UID: 15038
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) mute 
Powód kary: CBK w strone frakcji 
Nick członka administracji nadającego karę: GrzesiuD3DR
Data nadania kary: 15.08.2024
Data zakończenia kary: 15.08.2024
Wyjaśnienie: mojego kolegę juspera wywaliło z serwera więc pojechałem zabrać jego auto od razu jak kolegę wywaliłem to napisałem do gracza Grzesiu aby nie zabierał auta bo już po nie jadę jak przyjechałem to Grzesiu już auto zabierał postawiłem swoje auto na parking płatny i chciałem powiedzieć grzesiowi aby go nie zabierał po czym polecieć kupić bilet dla mojego auta lecz gracz o nicku Kacper ulany stał obok i po 20 sek jak wysiadłem z auta  założył mi blokadę ja wyleciałem do niego z słowem uważaj bo nick gracza przyjdzie i cię przytyra jak parę mieś temu po czym poszedłem do Grzesia i powiedziałem Grzesiu zmieniłeś się coś takiego zapomniałem Jak dla mnie powinno być to bk bo w stronę gracza frakcji powiedziałem uważaj bo nick przyjdzie i cię przytyra  jak kiedyś 
Coś od siebie: Grzesiu wiem że zle zrobiłem ale pisze apelacje aby wbić na duty ers i pozabierać autka  i jeszcze polecam ogarnąć swojego koleżkę bo na duty załatwia sprawy prywatne  przyszedł do mnie chyba z 3 razy i się pytał kiedy nick gracza przyjdzie 
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):

• .czolgus zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...