Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.png.84b4378c7546cdbca1764b75e9bf3c09.png
Poniżej przedstawiamy listę osób, które zostały wpisane na blacklistę frakcji San Andreas Police Department, dzielimy ją na dwie kategorie; z możliwością apelacji, bez możliwości apelacji. Zależnie od przewinienia względem regulaminu serwera/frakcji/ksf/dm, etc. pracownik może zostać zapisany w poniższej liście przez zarząd frakcji.

Każda osoba zapisana w kategorii "ZMA (z możliwością apelacji) ma prawo do napisania odwołania od kary, zarząd może przyjąć taki wniosek, lecz nie musi - zastrzegając sobie prawo do odrzucenia odwołania bez podania konkretnej tego przyczyny.

Cytat

Nick:
Login:
Powód wpisania na czarną listę:
Kto nadał karę:
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?:

Z MOŻLIWOŚCIĄ APELACJI
@banshee3936 - 13.08.2024 / Brak jakiejkolwiek ingerencji w okres akademii, pomimo napisania podania do frakcji. / nadał: @noobcio
@szopenisko - 13.08.2024 / Odejście z frakcji, pomimo zadeklarowania chęci aktywnej gry w powrocie do służby. / nadał: @noobcio
@niemiec5781 - 18.08.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @noobcio
@janekoo - 19.08.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @noobcio
@SoloS - 18.08.2024 / Kilkukrotne powroty do frakcji kończące się brakiem aktywności. / nadał: @noobcio

@waksin - 24.09.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @relradiev

@remekzwanycj- 29.09.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @relradiev

@ograptors_22896- 09.10.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @relradiev

@_jusper- 19.10.2024 / Handel bronią palną oraz udział w strzelaninie na strefie DM. / nadał: @relradiev
@qqqqqqq777 - 10.11.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @noobcio
@suulek - 10.11.2024 / Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku. / nadał: @noobcio

BEZ MOŻLIWOŚCI APELACJI
@fexo_123 - 13.08.2024 / Złożenie podania na lidera frakcji na innym serwerze, próba oszustwa zarządu frakcji swoją nieaktywnością oraz urlopem. / nadał: @noobcio
@lolgames2137 - 13.08.2024 / Prowokowanie SAPD, "crimeRP" będąc na stopniu akademickim. / nadał: @noobcio
@zexteeee - 18.08.2024 / Próba wykorzystania "znajomości" członka frakcji do uniknięcia konsekwencji podczas CrimeRP. / nadał: @noobcio
@wixton.7 - 18.08.2024 / Próba wykorzystania "znajomości" członka frakcji do uniknięcia konsekwencji podczas CrimeRP. / nadał: @noobcio
@kowerski - 28.08.2024 / Wyzwiska oraz brak kultury w stronę zarządu, usunięcie discorda wydziału. / nadał: @jankos1
@mlodyhankus - 11.11.2024 / Wielokrotne lekceważenie zarządu, jawny brak komunikacji radiowej, naganne zachowanie w stosunku do swoich kolegów z frakcji. / nadał: @jankos1
@xri_vri - 05.10.2024 / Pomimo wydalenia wchodzenie na serwerowy Mumble, a także discordy wydziałów frakcji - dumnie obnosząc się dalszymi próbami pozyskiwania materiałów i tokenów dostępu. / nadał: @noobcio
@panwanilka/Blatpek - 05.10.2024 / Kradzież materiałów, multikonto, odwalanie na służbie, wchodzenie na serwerowy Mumble i discordy wydziałów frakcji pomimo wydalenia. / nadał: @noobcio
@klakson99 - Uniknięcie kary poprzez odejście, brak respektowania jakichkolwiek nabytych zasad we frakcji po odejściu, powrót tylko dla odwalania, próba kradzieży materiałów. / nadał: @noobcio

Edytowane przez noobcio
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nick: Gloudy
Login: Gloudy
Powód wpisania na czarną listę: Kilkukrotne powroty do frakcji kończące się brakiem aktywności.
Kto nadał karę: @noobcio
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Chciałbym powrócić do frakcji, bo mam wenę na to i obiecuję, że moja aktywność się poprawi i chciałbym przeprosić za to, co wcześniej zrobiłem i będę bardziej aktywny przepraszam. :classic_sad:

Edytowane przez gloudy.
Opublikowano
5 godzin temu, gloudy. napisał:

Nick: Gloudy
Login: Gloudy
Powód wpisania na czarną listę: Kilkukrotne powroty do frakcji kończące się brakiem aktywności.
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Chciałbym powrócić do frakcji, bo mam wenę na to i obiecuję, że moja aktywność się poprawi i chciałbym przeprosić za to, co wcześniej zrobiłem i będę bardziej aktywny przepraszam. :classic_sad:

Apelacja od czarnej listy zostaje zaakceptowana, jeśli zamierzasz wrócić do frakcji - zapraszam do poniższego wątku.

Opublikowano

Nick: mlodyHankus
Login: mlodyHankus
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Chęć powrotu w szeregi SAPD, z powodu dużej ilości czasu 

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 4.10.2024 o 19:28, mlodyhankus napisał:

Nick: mlodyHankus
Login: mlodyHankus
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Chęć powrotu w szeregi SAPD, z powodu dużej ilości czasu 

Apelacja od czarnej listy zostaje zaakceptowana.

Opublikowano

Nick: m1ni
Login: m1ni
Powód wpisania na czarną listę:  Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku.
Kto nadał karę: @relradiev
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Jeżeli bedzie nastepna rekrutacja to napisze i postaram sie dostac. Teraz odszedłem ponieważ wynikła jedna sprawa i pisałem o tym do relradieva

Opublikowano
3 godziny temu, incognitoo0338 napisał:

Powód wpisania na czarną listę:  Zajmowanie miejsca w akademii, pomimo zadeklarowania wniosku.
Kto nadał karę: @relradiev
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Jeżeli bedzie nastepna rekrutacja to napisze i postaram sie dostac. Teraz odszedłem ponieważ wynikła jedna sprawa i pisałem o tym do relradieva

Dostałeś drugą szansę i mimo to olałeś sprawę, czarna lista pozostaje.

Opublikowano (edytowane)

Nick: Mazurrr
Login: Mazurrr
Powód wpisania na czarną listę:Brak ingerencji w spełnienie warunków swojego powrotu do frakcji.
Kto nadał karę: Noobcio
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Chce wrócić

Edytowane przez mazurrr_777
Opublikowano
4 minuty temu, mazurrr_777 napisał:

Powód wpisania na czarną listę:Brak ingerencji w spełnienie warunków swojego powrotu do frakcji.
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: Chce wrócić

Rozpisz się bardziej i próbuj ponownie, apelacja odrzucona

Opublikowano

Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?:  Chcę powrócić do SAPD ponieważ brakuje mi tych pościgów itd  i ogl nudno tak troche jest teraz mam duzo wolnego czasu wiec moglbym grac sporo

Opublikowano

Kto nadał karę: @relradiev
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: odszedłem ponieważ wynikła jedna sprawa rodzinna i pisałem o tym do relradieva. Jeżeli dostanę 2 szanse to taka sytulacja sie nie powtórzy 

Opublikowano
W dniu 12.10.2024 o 20:46, mazurrr_777 napisał:

Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?:  Chcę powrócić do SAPD ponieważ brakuje mi tych pościgów itd  i ogl nudno tak troche jest teraz mam duzo wolnego czasu wiec moglbym grac sporo

Apelacja zostaje zaakceptowana

Opublikowano
W dniu 17.10.2024 o 20:16, incognitoo0338 napisał:

Kto nadał karę: @relradiev
Co skłoniło Cię do złożenia odwołania?: odszedłem ponieważ wynikła jedna sprawa rodzinna i pisałem o tym do relradieva. Jeżeli dostanę 2 szanse to taka sytulacja sie nie powtórzy 

Apelacja zostaje zaakceptowana