Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UID: 4084
Dlaczego mamy ją wprowadzić?: Aby urozmaicić grę, i dać więcej możliwości
Dokładny opis propozycji:

1. Dodać nowy system pożarów. Polegały by one na tym, że w okresie letnim przewyższały by pożary traw i lasów, a w okresie zimowym były by głownie pożary budynków. Dodatkowo chciałbym aby owe pożary nie były te same co są aktualnie tylko były one w nowych miejscach na całej mapie.

2. Dodanie możliwości tworzenia pożarów dla administracji, aby mogli tworzyć pożary w losowych miejscach. Było by to duże urozmaicenie, gdyż co jakiś czas mogłyby palić się duże obszary lasów jak i np. osiedla domów bądź większe budynki.

3. Dodanie możliwości tworzenia punktów medycznych jak i leczenie graczy tak jak mogło to robić EMS. Jak wiadomo nie ma owej frakcji na serwerze, a SAFD przejęło po nich inicjatywę i przydało by się nam to do m.in. organizowania różnych eventów itp. 

4. Nowe Fire Station, gdyż aktualne ma słabą optymalizację, przez co często mamy problemy podczas prowadzenia szkoleń, ma szyby bez kolizji czy ma niewidzialne kolizje w miejscu, w którym nie powinno ich być. Wiem, że zajmie to trochę czasu, ale jestem na to przygotowany.

Co by wniosło to do rozgrywki: Urozmaiciło by to rozgrywkę dla członków SAFD, innych w frakcji jak i dla graczy.

• Lubię to 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Jestem jak najbardziej na tak. Aktualnie system pożarów to powtarzanie w kółko tego samego, dodawanego automatycznie. Urozmajcenie w wyniku dodawania takowych przez administracje może wnieść wiele nowego. Co do EMS - faktycznie, aktualnie poza SAFD nikt nie może się tym zajmować, więc przydałoby się rozbudować ową frakcje pod więcej akcji w tym temacie. Temat FS - ostrzegany i opowiadany od jakiegoś czasu. Warto byłoby mieć również inną jednostkę nie tylko ze względu optymalizacji, ale i rozmieszczenia (większość zgłoszeń kierowana jest z San Fierro, Los Santos). A i wykorzystanie tekstur w mniejszej rozdzielczości na nich, poprawiło by jakość rozgrywki przynajmniej w jej okolicach.

Edytowane przez kaktus0rg
Błąd w zdaniu.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

7. Dodanie motocykli do frakcji. Byłyby one wykorzystywane do szybkiego reagowania w razie wypadku / pożaru czy innych akcji. Jestem pewien że taki dodatek na pewno ucieszy graczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...