real_wtf Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Nick na serwerze: Klakson99 UID: 19843 Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) ZPJ Powód kary: Złamanie KRD na duty Frakcyjnym//Skarga forum Nick członka administracji nadającego karę: @fenix04. Data nadania kary: 06.08.2024 14:27 Data zakończenia kary: 07.08.2024 22:27 Wyjaśnienie: Jechałem sobie autostradą i za mocno przyśpieszyłem a przede mną był zakręt zaraz za mną jechał inny pojazd i musiałem zachamować aby nie wylecieć z zakrętu a gracz za mną we mnie wjechał wtedy obydwaj nie wiedzieliśmy kto zawinił ale gracz myslał że to on więc mnie przeprosił ale ten sam gracz wczesniej mnie taranowal i w tamtym momencie ten gracz dostał prawko gracz się wkurzył i została za akceptowana na mnie skarga. Za tą całą sytuacje bardzo przepraszam gracza i obiecuje poprawę myśle że można mi dać drugą szanse ponieważ jest to moja 1 kara od mniej więcej 2 miesięcy oraz nie miałem w tamtej sytuacji innej opcji niż zachamować mój błąd że tak szybko jechałem jeszcze raz przeprosze gracza za to co zrobiłem i bardzo żałuje. Coś od siebie: Przepraszam gracza oraz licze na pozytywne rozpatrzenie apelacji ponieważ dziś mam szkolenie w SAPD i chciałbym w nim uczestniczyć. ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA):
adrix.4 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Nie przyjmuje przeprosin Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez adrix__3
real_wtf Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2024 56 minut temu, adrix__3 napisał: Nie przyjmuje przeprosin przyjąc ich nie musisz ale wiedz że cię przepraszam
fenix04. Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Kara została nadana na 8h nie 32h i dawno się zakończyła. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi