Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Bardzo Proszę o zdjęcie bana nadanego przez Kopacka - -Xtert poniewaz kopacki nie ma w administracji Guardiani poniewaz kopacki nie ma i kviatka !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: papierek_
UID: 11336
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM)
Powód kary: Wykorzystywanie błędów gry + szkodnik
Nick członka administracji nadającego karę: Kopacka lecz go nie ma teraz pewnie pan @kviatkovsky lub @tytuzx albo jeszcze pan własciciel czyli Pan no i nicku niestet nie widze bo chyba zmienil DXtj mial wczesniej na inny wiec tych co oznaczylem pewnie sprawdzicie apelacje. Teraz wiem ze to juz @xtert pogrzebalem po forum lub nowi guardiani kviatek nie jest wiec edytguje @sylwestro___
Data nadania kary: 27-07-2023
Data zakończenia kary: Perm-999DNI-minął rok 2 dni temu 
Wyjaśnienie: Otóz tak rok temu pamietam ze odwalalem duzo z sapd ale potem konczylem temat zakupilem baze za ponad 3kk kolega za 5kk ponad no i stracilismy mniejsza z tym potem kupilismy auta w bagazniku  czyli moglismy kierowac siedzac w bagazniku ale gdy wysiadziemy juz nie bylo mozna tak wsiasc tylko przy kupnie ale gracz noobcio który bardzo nas nie lubi zreportowal nas dodam ze okolo tydzien wstecz widzial do support i nie robil nic z tym chyba spluwa taki gosc z niskim glosem  noobcio zrobil dobrze bo korzystalismy z bledu ale nic on nie dawal  ale dodam ze wczesniej odwalalismmy wiem ze ban sie nalezal zdziwilem sie ze perm od razu ale no ja i kacperek bylismy smutni okolo tydzien nie bylo w co grac zaden serwer do tej pory wspominamy . to tyle w wyjasnieniu .
Coś od siebie: chce napisac  ze zawsze polecalem ten serwer nawet chcialem zrobic tiktoka i robic 1 dzien na odbanowanie i ja ten serwer chce promowac polecac kazdemu i robic pozytywna atfosmere chcialbym wrocic zrobi organizacje mam duze plany na nią i napewno zrobic jakis konkurs na powrot z perma ale jak to wyjdzie jeszcze nie wiem chcialbym zalozyc organizacje napewno za duzo by pisac a jak kolega brat kuzyn ojciec dziadek w skrocie kacperek powiedzial ze jest druga szansa od DXTj od wlasciciela serwera no to sie bardzo ucieszylem ciezko bylo mi to w uwierzyc ale pokazal ekran i naprawde to pisalo ciesze sie ze takie cos robicie obiecuje ze ja i kacperek bedziemy promowac serwer i chcemy zeby bylo na nim znowu 100 mininimum osob i dazyc ciagle po wiecej 
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA): Mój chasztag to 0119 wiem ze na dc out sie klocilem itp ale po za nim chwalilem serwer na co znalez moge dowody na roznych grupach mta nick na dc to Sahafej a nazwa uzytkownika nie wystwielana to stallensis a hasdztag to #0119 wczesniej znany jako Paluszek#0119

Edytowane przez stallensis
  • Haha 2
  • stallensis zmienił(a) tytuł na Bardzo Proszę o zdjęcie bana nadanego przez Kopacka - -Xtert poniewaz kopacki nie ma w administracji Guardiani poniewaz kopacki nie ma i kviatka !
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...