Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: zegarmistrz
Nick osoby oskarżonej: Armix
Powód napisania skargi: Choroba administratora o nazwie "mustwinium"- zabranie prawka.
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 12:10
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 25.07.2024
Opis sytuacji: Miałem pościg, straciłem przyczepność poruszanym się pojazdem, przypadkowo uderzyłem w pojazd Administratora (nie wspominając że sam przekroczył prędkość dozwoloną xD), na prośbę moją oraz pracownika SAPD o zdjęcie blokady aby nadal poprowadzić zdrowy pościg odparł że: "trzeba było uważać" po czym instant zniknął i usunął czat. Nie zainteresowały go okoliczności takiej kolizji, jakiekolwiek wytłumaczenia, on już podjął decyzję i reszta go nie obchodzi.
Dowody: 

• Lubię to 2
  • Haha 1
Opublikowano

Witam, jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem.

Karę dostałeś ponieważ staranowałeś mnie, po czym ani be, ani me po prostu sobie odjechałeś, według mnie w tej sytuacji pościg nie miał znaczenia bo na drodze było jeszcze bardzo dużo miejsca.

Czat wyczyściłem z powodów Administracyjnych (resztę mogę wyjaśnić Guardianowi na pw)

Jeżeli popełniłem jakiś błąd, poczułeś się urażony to przepraszam, jeśli będzie taka potrzeba, mogę wszystko wyjaśnić osobie rozpatrującej skargę.

Oczekujmy na osobę decyzyjną,

Pozdrawiam. 

Opublikowano

"Karę dostałeś ponieważ staranowałeś mnie, po czym ani be, ani me po prostu sobie odjechałeś, według mnie w tej sytuacji pościg nie miał znaczenia bo na drodze było jeszcze bardzo dużo miejsca"

-Gdybym próbował Cię wyminąć drugim pasem obróciłoby mi pojazd na dach, przyjrzyj się dokładnie w jaki sposób straciłem panowanie nad pojazdem. Chyba znasz mechanikę działania Sultana, prawda?

"Jeżeli popełniłem jakiś błąd, poczułeś się urażony to przepraszam, jeśli będzie taka potrzeba, mogę wszystko wyjaśnić osobie rozpatrującej skargę."

-Widziałeś że było to przypadkowe, chyba celowo podczas pościgu nie taranowałbym rng pojazdu w celu zniszczenia własnego silnika, co nie? Dałeś 24h prawko z czapy trochę, wątpię czy którykolwiek z graczy napisałby skargę że przypadkowo uderzyłem w takowego PODCZAS POŚCIGU. Wątpię czy którykolwiek z administratorów dałby tak surową karę za kolizję PODCZAS POŚCIGU, a przynajmniej czy którykolwiek nie chciałby wyjaśnić zaistniałej sytuacji na gorąco pomimo prośby mojej jak i dwóch pracowników SAPD. Z tej strony dzięki @m0nstero za  normalne ludzkie podejście (w odróżnieniu co do niektórych :classic_rolleyes:).

Podsumowując zachowujesz się jak naburmuszony 40-letni buc którego wszystko i wszyscy naokoło wkurwiają a na koniec dnia w jego bani to i tak on zawsze ma rację, peace.

• fenix04. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...