Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: Kaczkadan
Nick Oskarżonego: Relradiev
Powód Skargi: Celowy taran
Data I Godzina Zdarzenia: Wszystko jest na nagraniu
Opis całej sytuacji: No to tak jechałem w strone LS i chciałem się jeszcze cofnąć po kolege zatrzymałem się i chciałem przepuścić SAPD ale przejechał nagle specjalnie skręcił i staranował mnie
Coś od siebie: Niech straci prawko + skarga na funkcjonariusza będzie
Dowód! (Wymagane!)https://streamable.com/iqgwy4
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): Na nagraniu mówiłem mu ale miałem mikro wyłączone podczas nagrywania ekranu.

Nowa karta — Osobisty — Microsoft​ Edge 19.07.2024 18_57_14.png

Edytowane przez _nefarius_.
Opublikowano
8 minut temu, relradiev napisał:

dodaj klipa jak mnie potrąciłeś i pogadamy 🙂

Spk tylko to ty stałeś mi przed maską i odejść nie chciałes:DD 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, relradiev napisał:

https://streamable.com/oefq53 lecz na nagraniu widać co innego

Kłóć się dalej ja ci przypomnę, że powinieneś reprezentować frakcje w dobrym świetle i nie odwalać + odzywać się w stronę graczy normalnie zaraz wyśle kilka nagrań jak się odzywasz do graczy to ciekawe co potem na to powiesz  bo wiesz mam duzo takich nagrań już na ciebie a frakcja jest ponad póltora tyg

Edytowane przez _nefarius_.
Opublikowano
Teraz, _nefarius_. napisał:

Kłóć się dalej ja ci przypomnę, że powinieneś reprezentować frakcje w dobrym świetle i nie odwalać + odzywać się w stronę graczy normalnie zaraz wyśle kilka nagrań jak się odzywasz do graczy to ciekawe co potem na to powiesz 

Ja się nie kłócę tylko bronię, po drugie do graczy odzywam się adekwatnie do ich czynów jeżeli owe są. Ten kto mnie zna wie jaki jestem i ciężko by to zmienić, lecz nie prowokuje na twitterze lub w trakcie gry. 

Opublikowano
6 minut temu, relradiev napisał:

Ja się nie kłócę tylko bronię, po drugie do graczy odzywam się adekwatnie do ich czynów jeżeli owe są. Ten kto mnie zna wie jaki jestem i ciężko by to zmienić, lecz nie prowokuje na twitterze lub w trakcie gry. 

Ja prowokuje na twt?? XDDD typie najpierw se przypomnij co do mnie powiedziałeś a potem coś pisz o prowokacji xd

Opublikowano
4 minuty temu, _nefarius_. napisał:

Dodam iż, że nawet na tym twoim nagraniu mnie nazwałeś "szmulą" a to jest obrazliwe słowo przy okazji

no kochany, polecam sobie jeszcze raz sprawdzić definicje tego słowa bo no niestety, ale z tego co widzę to nie wiesz

Opublikowano
Teraz, relradiev napisał:

no kochany, polecam sobie jeszcze raz sprawdzić definicje tego słowa bo no niestety, ale z tego co widzę to nie wiesz

Najwidoczniej ty nie wiesz więc polecam zobaczyć 😄

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...