Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN NA DISCORDZIE] bozydar22 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez prawdopodobnie xtert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: bozydar22
UID: 4817
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) ban na dc
Powód kary: nie wiem
Nick członka administracji nadającego karę:  tez nie wiem 
Data nadania kary: jakoś w czerwcu
Data zakończenia kary: -
Wyjaśnienie: 
Coś od siebie:
ID discord (w przypadku apelacji od bana na discordzie OutMTA): 584662249335947274

Edytowane przez marianek1
Opublikowano

Drogi graczu, proszę zmienić nazwę apelacji na poprawną, jeśli chcesz żeby apelacja była rozpatrzona

podsyłam wzór:

Utwórz tutaj temat o nazwie: [ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM] <nick> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <nick administratora>

Opublikowano
34 minuty temu, spiochu napisał:

Drogi graczu, proszę zmienić nazwę apelacji na poprawną, jeśli chcesz żeby apelacja była rozpatrzona

podsyłam wzór:

Utwórz tutaj temat o nazwie: [ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM] <nick> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <nick administratora>

tyle ze ja nie wiem od kogo dostalem bana na dc

• snrlax. zmienił(a) tytuł na [BAN NA DISCORDZIE] bozydar22 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez prawdopodobnie Maarianek
  • marianek1 zmienił(a) tytuł na [BAN NA DISCORDZIE] bozydar22 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez prawdopodobnie xtert
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...