Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Adrix
Nick osoby oskarżonej: Armix
Powód napisania skargi: Dostalem prawko od Armixa
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 14:32
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 11.07.2024
Opis sytuacji: Wylondowalem se po kolege helikopterem na sekunde obok  domek Minona i bylem trch na chodniku ale malo i mi go lekko przepchali i dostalem prawko Ladowanie helikopterem w miejscu do tego nieprzeznacoznym Ani zostalem ostrzezony a ni nic.
Dowody: Zrzutekranu2024-07-11143604.thumb.png.653152c041b16f1f5a69754a8c34107e.png
Coś od siebie: Mysle ze Armix zostnie ukarany 

Edytowane przez adrix.__
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Witam! Jako iż zostałem oskarżony, to wypowiem się w skardze.

Pierw opowiem jak ta cała sytuacja wyglądała z mojej strony.

Wylądowałeś helikopterem na chodniku, po części blokowałeś drogę.

Co do screena, który zamieściłeś w skardze, to może by Ci się udało, i skarga została by zaakceptowana, lecz helikopter został celowo przepchany na teren posiadłości, tak, aby to wyglądało jakbyś wylądował na posiadłości. Nie ładnie oszukiwać.

19 minut temu, adrix.__ napisał:

Ani zostalem ostrzezony a ni nic.

Nie zostałeś ostrzeżony ponieważ nie musiałem Cię ostrzegać, mogłem od razu nadać karę.

19 minut temu, adrix.__ napisał:

Coś od siebie: Mysle ze Armix zostnie ukarany 

To, że nie umiesz przyznać się do swojego błędu nie oznacza tego że muszę za to ponosić konsekwencje.

Według mnie kara jest w 100% słuszna, więc nie próbuj oszukiwać.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Armix
Opublikowano
17 minut temu, adrix.__ napisał:

A masz jakis dowod ze cie oszukalem?

Na celowe przepchanie helikoptera tak aby to wyglądało jakbyś wylądował na posesji mam, jeżeli będzie taka potrzeba to podeślę go do Guardianów.

Opublikowano
1 godzinę temu, adrix.__ napisał:

Wylondowalem na posiadlosci po kolege i bylo duzo osob obok helikoptera i mi lekko przepchali na ulice

Widziałem sytuacje od samego początku i było zupełnie inaczej. Czemu kolejny raz kłamiesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...