Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Abyss
Nick osoby oskarżonej: R4DIX
Powód napisania skargi: Nie sprawdził apelacji w przeciągu 3 dni (minęło 5dni)
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> Środa 16:20
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 03.07.2024
Opis sytuacji: A więc tak dostałem niesłusznego bana, napisałem apelacje z dowodami i skarga nie została rozpatrzona w czasie 3dni, proszę o jakąś rekompensatę bo siedzieć 5dni na banie i to jeszcze niesłuszny ban to przesada. (Piszę z mojego brata konta bo mam bana na forum i dc)
Dowody: 

Coś od siebie: Proszę o ukaranie administratora 

Edytowane przez _nefarius_.
  • Haha 1
Opublikowano

Tak jak w apelacji napisałem oraz przeprosiłem - mam życie prywatne i nie mogłem szybciej niż dziś odbanować - po drugie wczoraj dostałem informację że jesteście czyści.
Po trzecie byliście podejrzani więc jaka rekompensatę mamy Ci dać? np. Policja Polska zatrzymuję osobę bo jest podejrzana po 48 godzinach wychodzisz bo byłeś podejrzany ale nic nie miałeś więc nie dostaniesz rekompensaty za to że zostałeś zatrzymany.
Po trzecie mogłeś napisać do mnie na pv się spytać a nie robić skargi - bym Cię poinformował że nie mam czasu oraz że wczoraj dostałem informację - większość graczy potrafi napisać do mnie i uzgodnić/dostać informację, nigdy nie olewałem spraw, zawsze odpowiedziałem kiedy mogłem lub mi się przypomniało.

Jedynie mogę Cię przeprosić o czas dłuższy niż zwykle, ale chcę przypomnieć jeszcze raz że mam życie prywatne i nie miałem czasu. Także przepraszam Cię graczu i mam nadzieje że wybaczysz mi, każdy z nas jest człowiekiem a nie robotem.

Opublikowano
25 minut temu, .raadix napisał:

Tak jak w apelacji napisałem oraz przeprosiłem - mam życie prywatne i nie mogłem szybciej niż dziś odbanować - po drugie wczoraj dostałem informację że jesteście czyści.
Po trzecie byliście podejrzani więc jaka rekompensatę mamy Ci dać? np. Policja Polska zatrzymuję osobę bo jest podejrzana po 48 godzinach wychodzisz bo byłeś podejrzany ale nic nie miałeś więc nie dostaniesz rekompensaty za to że zostałeś zatrzymany.
Po trzecie mogłeś napisać do mnie na pv się spytać a nie robić skargi - bym Cię poinformował że nie mam czasu oraz że wczoraj dostałem informację - większość graczy potrafi napisać do mnie i uzgodnić/dostać informację, nigdy nie olewałem spraw, zawsze odpowiedziałem kiedy mogłem lub mi się przypomniało.

Jedynie mogę Cię przeprosić o czas dłuższy niż zwykle, ale chcę przypomnieć jeszcze raz że mam życie prywatne i nie miałem czasu. Także przepraszam Cię graczu i mam nadzieje że wybaczysz mi, każdy z nas jest człowiekiem a nie robotem.

Dobra, rozumiem zrobiłem skarge bo się zirytowałem już

Opublikowano

Myślę, że każdy z nas przez nadmiar obowiązków w życiu prywatnym zaniedbał inne rzeczy. Dobrze drogi graczu, że to rozumiesz i przyjmujesz przeprosiny od @.raadix.

Ja również akceptuję wytłumaczenie Administratora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...