Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na gracza (Maciek)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: Omaro_

Nick Oskarżonego: Maciek 

Powód Skargi: Rozsyłanie zdjęć twarzy po discordach 

Data I Godzina Zdarzenia: 17.06.2024 23:06

Opis całej sytuacji: Dowiedziałem się od pewniej osoby że moje zdjęcie wisi na dziscordzie organizacj

Coś od siebie: mam nadzieję że gracz zostanie ukarany

Dowód! (Wymagane!): podam jak administracja przyjmie i wyśle na pv discord

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): Zablokował mnie

• Haha 4
Opublikowano

(omar_mta) Fajnie że dowiedziałeś się od pewniej o tym ze twoje zdjęcie wisi na dziscordzie organizacj, jakby nie rozumiem po co ty piszesz tą skargę skoro oni mają w to wywalone czy na jakimś dc będzie twoje zdjęcie XDD. I najwidoczniej chciałeś napisać do mojego starego konta którego aktualnie nie używam więc XD. I na pewno rozsyłam bardzo dużo zdjęć twojej twarzy (jedno) zrobionych z ukrycia pod twoim domem XDDD. Nie wiem (omar_mta) Jak podrośniesz to w tedy pisz skargi bo widać że jesteś za młody jeszcze na to. Pozdrawiam 

• Lubię to 1
Opublikowano
9 minut temu, ddyhory napisał:

(omar_mta) Fajnie że dowiedziałeś się od pewniej o tym ze twoje zdjęcie wisi na dziscordzie organizacj, jakby nie rozumiem po co ty piszesz tą skargę skoro oni mają w to wywalone czy na jakimś dc będzie twoje zdjęcie XDD. I najwidoczniej chciałeś napisać do mojego starego konta którego aktualnie nie używam więc XD. I na pewno rozsyłam bardzo dużo zdjęć twojej twarzy (jedno) zrobionych z ukrycia pod twoim domem XDDD. Nie wiem (omar_mta) Jak podrośniesz to w tedy pisz skargi bo widać że jesteś za młody jeszcze na to. Pozdrawiam 

Ale wgl po co wy rozsyłacie czyjeś zdjęcia po discordach tego najbardziej nie rozumiem co wam daje takie coś, według mnie skarga jest normalnie napisana 

Opublikowano

Wysłałem tylko jedno zdjęcie a ty od razu płaczesz na forum że "roszyłacie" jakieś zdjęcia po discordach XD, też raz pokazałem twarz i co też wysyłali i miałem to gdzieś i nie płakałem na jakimś forum.
I nie rozumiem dlaczego piszesz że rozsyłacie skoro nikt tego nie "roszyłacie" na żadnych serwera.
Oraz mamy beke z twojego wyglądu a tak podskakujesz na tym DM XDDD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...