Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: Klekson69
Nick Oskarżonego: kusumi
Powód Skargi: brak kultury
Data I Godzina Zdarzenia: 14:22
Opis całej sytuacji: Gracz poprosił o wejście na mecha jakiegokolwiek gracza a Klekson na to tak, dowody w załączniku.
Coś od siebie:  Ż E N A D A
Dowód! (Wymagane!): https://imgur.com/a/xVfLHKd
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): 

image.png.d17ee3c03d9edad8e031e8f0ae611a5b.png

Edytowane przez kusumi
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, xyz_1.1 napisał:

Gracz przeprosił mnie i jest git 

Elegancko, miło że okazał jakąkolwiek skruchę. Jednak według mnie brak kultury pisząc na czacie globalnym, jest nieakceptowalny. 

Edytowane przez kusumi
Opublikowano

Zakładam także, że te przeprosiny były fałszywe ponieważ gracz Klekson99 napisał do mnie coś takiego, wiedząc ze poniesie konsekwencje swoich haniebnych czynów.

image.png.4c058dde82f0f9a71536ffc32b5e6ae7.png 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, xyz_1.1 napisał:

Tak ale ja do tego problemu nie mam

Rozumiem! 🙂 z tym, że brak kultury to brak kultury.  Zresztą reguluję to 1.4 podpunkt regulaminu do którego załączam link, ponieważ prawdopodobnie nie jesteś z nim zaznajomiony. 

Edytowane przez kusumi
Opublikowano

Gracz przeprosił mnie osobiscie na serwerze przeprosiny przyjąłem mógł być pod wpływem emocji że tak napisał ja nie mam do tego problemu ponieważ każdy popełnia błędy

Opublikowano

(wypowiadam się za kolege bo ma mute na forum) po pierwsze to było tylko jedno przekleństwo które mogło być napisane w emocjach gracz mnie przeprosił więc ja już do niego problemu nie mam 

Opublikowano
Teraz, xyz_1.1 napisał:

Gracz przeprosił mnie osobiscie na serwerze przeprosiny przyjąłem mógł być pod wpływem emocji że tak napisał ja nie mam do tego problemu ponieważ każdy popełnia błędy

Chyba nie rozumiesz co do ciebie piszę, to już będzie moją ostatnia odpowiedź w tym temacie ponieważ widzę, że rozmowa z tobą nie ma żadnego sensu.

Nie zgłaszam tego ponieważ gracz obraził cię personalnie, jest to nieakceptowalne jednak mu wybaczyłeś co jest super. 

Zgłaszam to ponieważ gracz nie potrafi się zachować, pokazuje, że brakuję mu kultury.

• kusumi zmienił(a) tytuł na Skarga na Klekson69
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...