Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekrutacja do San Andreas Transport Corporation - Czerwiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.png.baef2d61f652a14e63bcbfdbe3df8a82.png
           Rekrutacja do frakcji 𝐒𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚𝐬 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐂𝐨𝐫𝐩𝐨𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ruszyła! 

⠂𝚆𝚈𝙼𝙰𝙶𝙰𝙽𝙸𝙰⠐

◤  15 lat.◥

◤  50 godzin przegranych na serwerze. ◥

◤  500 doświadczenia.◥

◤  Mikrofon.◥

◤  Znajomość mapy oraz lokalizacji.◥

◤  Prawo jazdy Kat. B ◥

⠂𝚆𝚉Ó𝚁⠐

Nick z serwera:
Nick discord:
Imię:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): 
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)
SS z panelu kar:
Ilość doświadczenia: (SS z F5)
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):
Coś od siebie:

Edytowane przez sanuss
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Rathgar (Nick rp: Christopher Harvey)
Nick discord: Rathgar (rathgar__)
Imię: Nazywam się Wojtek.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): Oczywiście, posiadam.
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Wojtek, mam 17 lat i w lipcu kończę 18. Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim, gdzie uczęszczam do szkoły zawodowej na profil mechanik pojazdów samochodowych. Od zawsze interesowałem się motoryzacją i uwielbiam majsterkować przy różnych pojazdach, co sprawia, że nauka w tym kierunku jest dla mnie bardzo satysfakcjonująca. Moim hobby jest koszykówka w wolnym czasie wychodzę ze znajomymi popykać w kosza i nie wiem co dalej napisać ale wydaje mi się, że to już wystarczająco.
Coś od siebie: Mam nadzieję, że dostanę szanse.

MTA_ San Andreas 03.06.2024 14_54_28.png

MTA_ San Andreas 03.06.2024 14_54_36.png

Edytowane przez rathgar__
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: FIFKUSS
Nick discord: fifkuss
Imię: Filip
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie):  tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.0b9d066500083e879f100bab58e3b821.png
SS z panelu kar: image.thumb.png.0d182eb86bec80db799ae77ff35cc35a.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.15a1be303e954340d7bfc06bb8cd6e8f.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam nazywam się Filip mam 15 lat pochodzę z małego miasta położonego na podkarpaciu. W wolnym czasie gram w gry (głównie MTA), ćwiczę umiejętności gry na instrumencie oraz lubię słuchać muzykę. Interesuje się koszykówką, motoryzacją oraz nowinkami technologicznymi takimi jak sztuczna inteligencja. Z charakteru jestem spokojną osobą potrafiącą zachować się w trudnej i stresującej sytuacji. Chociaż pochodzę z małego miasteczka, marzę o tym, żeby kiedyś móc pracować w wielkiej firmie technologicznej i być częścią tworzenia nowatorskich rozwiązań, które zmienią świat.
Coś od siebie: Pozdrawiam zarząd i mam nadzieje że się dostane

Edytowane przez fifkar
Opublikowano

Nick z serwera:xXwiktorXx
Nick discord:xXwiktorXx
Imię:Wiktor
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)IMG20240520165908.thumb.jpg.1d48987ca959dcde0b08869b1f8a74a0.jpg
SS z panelu kar:IMG20240514144613.thumb.jpg.2b4fa0230dd99d464ba025a1bd40f920.jpg
Ilość doświadczenia: (SS z F5)IMG20240520165908.thumb.jpg.2e2251af51734ed1e08525dfbdc4a6a3.jpg
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Siemka mam na imię Wiktor mam 13 lat i lubię grać w MTA a szczególnie na oucie . Interesuję się piłką nożną, rolnictwem i karate. Codziennie biegam i ćwiczę na siłowni. Jestem osobą kulturalną nie wyzywam (chyba że ktoś mnie zacznie wyzywać ale radzę sobie w opanowywaniu tego)
co
ś od siebie:Mam nadzieję że się dostane.

Opublikowano

Nick z serwera: gucio16
Nick discord: gucio16
Imię: Kacper
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Kacper 25 czerwca kończę 17 lat. Chodzę do 2 klasy szkoły branżowej na profilu stolarz. niedawno temu miałem bana za rozdawanie majątku lecz postanowiłem napisać apelacje bo jednak trochę brakuje tego mta. Wcześniej byłem w EMS ale odszedłem w tedy Szymek z leadera frakcji i to nie było to samo.
Coś od siebie: z całego serduszka liczę na pozytywne rozpatrzenie podania.( do ostatniego mute to mueno nie zrozumiał żartu i chyba był nie w sosie. Co do innych kar to wszystko było 4 miesiące temu lekko przejrzałem na oczy i nie można być nie miłym dla innych ode mnie to wszystko miłego.
image.thumb.png.1b9b76ecc3d8e2c341232557eef0bce7.png
image.thumb.png.3a3fa1974ae26af24db80c6765918078.png

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:Buchacz
Nick discord:buchacz_14
Imię:mikołaj
SS z panelu kar:
Coś od siebie:lubie grać w gierki grać w piłke łowić ryby spędzam czas z kolegami. lubie jedzić na rowerze skak dropy. uprawiam boks i inne pasje. uprawiać ekstrymalne sporty np skoki narciarskie. snownboard w zime jezdze co dzień. gram w mta  bardzo cięsze się jak wejde na snieżke. na samom góre  gram w inne gry np fornite cs2 fivem image.thumb.png.19fb7c00e74c31e4bd8fc920efa58d50.png

image.thumb.png.d41da2e0abe78009bb1c765308f3798e.png

Edytowane przez buchacz_14
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Twizzy
Nick discord: 1twizzy__
Imię: Maciek
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): Tak, posiadam
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.0579f3e5c66bcd89e8a4cd7dde39963e.png
SS z panelu kar: Ten Celowy taran był wyjaśniony . Nie był słuszny
image.thumb.png.a6d4cb44bce72492e5d71ca6f306a12e.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Cześć nazywam się Maciek . mam lat 14,5 i pochodzę z województwa dolnośląskiego i mieszkam w małym miasteczku . Lubię bardzo grać w gry wideo , szczególnie w MTA na serverze OutMTA ( Jestem Dobrym kierowcą oraz ogarniam mapę San-Andreas ) . A tak szczególnie interesuję się wędkarstwem , koszykówką , piłka nożną , lekko motoryzacją , komputerami  i jak wcześniej wspomniałem grami video . Codziennie zazwyczaj pogram sobie w gierki albo pójdę na ryby lub po uprawiam jakiś sport . Jestem osobą z charakteru kulturalną , nie wyzywam innych osób bez powodu np. jak ktoś we mnie wiedzie itp. Jestem lekko osobą nie śmiałą zależy w jakiej sytuacji ale zazwyczaj jestem osobą otwartą na nowe znajomości . W przyszłości chciałbym może razem z moimi kolegami otworzyć swoją firmę która będzie naprawiała auta . Mam nadzieję że w tej przyszłości będzie wielką korporacją.
Coś od siebie: Pozdrawiam cały zarząd SATC i mam nadzieję że się dostane do tej frakcji

Edytowane przez 1twizzy__
Opublikowano

Nick z serwera:Kalacz
Nick discord:Kalacz
Imię:Michał
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.thumb.png.43c2ac7e39646d605bc8481cb57842b8.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.5118ea459c9f33c993212d20231ed0ac.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.thumb.png.a38b886257fd98a22946a20d721f154b.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):mam na imię Michał mam 17 lat.
Uczęszczam do szkoły średniej nr.2 w Kutnie i jestem już w 2 klasie magazynier logistyk.
Jestem osobą zaangażowaną, która zawsze szuka nowych wyzwań, którym teraz będzie SATC.
Chodzę 3 razy w tygodniu na siłownie co zabiera mi troszkę czasu na granie w Mta lecz jakoś to pogadzam.
Od młodego gram w gry na komputerze a w gta sa od około 7 lat, w samp'a zacząłem gdy miałem z 15 lat później przerzuciłem się na MTA.
Gdy mam wolne od szkoły łapię się jakiegoś dorobku aby zarobić na wymarzony komputer.

Coś od siebie:od zawsze chciałem jeździć w złotówie pozdrawiam id0l'a (to moj idol)

Opublikowano

Nick z serwera: Xerix
Nick discord: xri_vri
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): Tak
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Cześć mam na imię Kacper mam 15 lat pochodzę z województwa mazowieckiego jestem ogarnięty oraz pomocny  interesuję się Motoryzacją oraz grą w piłkę nożną lubię wyjść ze znajomymi na miasto ale i też spędzać z nimi fajnie czas na co dzień gram w gry typu mta, cs na granie w mta jestem w stanie poświecić parę godzin.
Coś od siebie: Życzę miłego czytania podań oraz miłego dnia.

Cytat

obraz_2024-06-03_221649634.png

obraz_2024-06-03_221702765.png

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:Robercik69
Nick discord:Robercik69(ale jak dodac to jerrybilski)
Imię:Bartek
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Witam jestem Bartek mam 18 lat.Interesuje sie Grami i Pilką nożną.Głownie interesuje sie piłką nożną , kibicuje Realowi Madrytowi.Ucze się jako Elektryk w Szkole Branżowej 1 stopnia.Poza szkołą zajmuje sie z tatą mechaniką samochodową.Lubie Bardzo oglądac filmy dokumentalne o przyrodzie.
Coś od siebie:Byłem taksówkarzem na 3 serwerach i szło mi nawet dobrze i na 2 miałem kilka pochwał napewno was nie zawiode.Umiem podporządkować sie wyższym rangą.

mta-screen_2024-06-04_15-04-15.png

mta-screen_2024-06-04_15-04-07.png

Edytowane przez jerrybilski
Opublikowano

Nick z serwera: dzikkk
Nick discord :dzik7446
Imię :Konrad
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): tak posiadam
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)Zrzutekranu(136).thumb.png.4bd276fc3e24d714b25e65e881911bf4.png
SS z panelu kar:Zrzutekranu(139).thumb.png.d3a71088184c6fb0b89ca8139d9bae41.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Mam na imię  Konrad mieszkam na śląsku okolice Bielska-Białej uczęszczam do szkoły zawodowej na profil kucharza, od dzieciństwa lubiłem  gotować. Bardzo lubię grać w Mta a szczególnie na serwerze OUTMTA 
Coś od siebie Bardzo bym chciał dostać się do Frakcij ponieważ brakuję Taksuwek

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: HexiumPL

Nick discord: HexiumPL

17175148630815420416026698685866.thumb.jpg.d8f29b5b6b54d4648bfdbf170706935a.jpg

SS z panelu kar:

17175149893776627906225485299404.thumb.jpg.6577827b126e695b4f45eaee366c37e7.jpg

Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witajcie!W mta gram już dobre 4lata gdzie po drodze miałem przerwę.Jeżeli chodzi o taksówki mam doświadczenie z reala ponieważ dorabiam sobieod jakoś 1.5r. na bolt uber free now plus jako główna praca kurier UPS,więc jeżeli chodzi o przepisy ruchu drogowego znam więc mogę dzięki czemu zapewnić lepsze RP w grze.Jestem miłą,pomocną osobą z dobrym poczuciem humoru!Na dwóch serwerach Rolę Play prowadziłem frakcję Los Santos Taxi.Jeżeli chodzi o aktywność będę się starał każdą chwilą spędzać w grze,często jak jestem w grze nie widzę na dyżurze aktywnej frakcji więc mam nadzieję że podniosę trochę aktywność.Moim zdaniem rozpisałem się już dużo nie będę pisał skąd jestem,jaką skończyłem szkołę bo prowadziłem już rekrutację i wiem że nikogo to nie obchodzi!

Coś od siebie:

Mmmm.Pewnie chodzi o godziny w grze ale moim zdaniem już i tak długo spędziłem czasu na serwerze poznałem tajniki (Pewnie nie wszystkie) ale za to mam dużo doświadczenia z reala dzięki czemu myślę że sprawdzę się świetnie w tym temacie!

Edytowane przez hexiumpl
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:marley
Nick discord marley0647
Imię:mateusz
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Mateusz ma 16 lat i jest pełen energii oraz ciekawości świata, co sprawia, że codziennie odkrywa nowe pasje i zainteresowania. Jego ulubionym hobby jest gra na gitarze, którą ćwiczy od kilku lat, osiągając coraz lepsze wyniki i często występując na szkolnych uroczystościach. Poza muzyką, Mateusz interesuje się sportem, szczególnie piłką nożną, i regularnie trenuje w lokalnym klubie, marząc o karierze profesjonalnego piłkarza. W szkole Mateusz wyróżnia się nie tylko dobrymi ocenami, ale także chęcią do pomagania innym, dlatego często angażuje się w różne projekty społeczne i charytatywne. Jego ambicje i determinacja sprawiają, że jest inspiracją dla rówieśników, a także dumą dla swojej rodziny i nauczycieli.
Coś od siebie:pozdroo

mta-screen_2024-06-01_12-20-49.png

mta-screen_2024-06-01_11-57-29.png

Edytowane przez marleyek_
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: kusumi
Nick discord: kusumi
Imię: Adrian
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): TAK

image.png.25c8ff0a3cb6d38f7fee3aece7c2f3f6.png
SS z panelu kar:

image.thumb.png.2ece66a93d9c468bb632c00109a14e0b.png

image.png.2d56c3ffc30df66014d4d1837e186e7f.png
Hej jestem Adrian, uwielbiam grać na gitarze, sprawia mi to ogromną frajdę, interesuję się też muzyką, czasem coś poklikam w fl studio.
Jestem miłą osobą i zawsze chętną do pomocy innym. Kreatywność jest moją mocną stroną. Jestem ambitny i dążę do doskonałości w tym, co robię, wierzę, że ciężka praca przynosi efekty.
Ogólnie rzecz biorąc, jestem przekonany, że zarząd Frakcji się na mnie nie zawiedzie, jako osobie, ponieważ nie jestem, osobą porywczą zaś całkiem opanowaną, przez co jestem w stanie zachować zimną krew w stresowych sytuacjach.
Posiadam także spore doświadczenie z innych serwerów, nie raz byłem we frakcji związanej z taksówkami czy też pracowałem, jako transporter montując moduły taksówkarskie do aut. Potrafię, jeździć autem w gierce co też jest ważne akurat przy takiej, a nie innej frakcji.

Coś od siebie: Chciałbym dostać się do tej frakcji, ponieważ lubię jeździć autem w tej gierce, sprawia mi to po prostu przyjemność. Z góry dziękuję i życzę wszystkim powodzenia. Pozdrawiam.

Edytowane przez kusumi
  • Lubię to 1
Opublikowano

Nick z serwera:DJKHALED

Nick discord: DJKHALED tag koksikfk

Imię:Fabian

SS z panelu kar:

Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Witam mam na imię Fabian mam 15 lat mieszkam w wojewodztwie Podkarpackim niedaleko Rzeszowa. Moimi zainteresowaniami są gry na komputerze , motocykle i słuchanie muzyki. . Lubię tez jeździć motocyklem mam w posiadaniu motocykl kawasaki o pojemności 500 ale na wiosnę planuje zrbic już pełną kategorie A i kupić już większy motocykl. A jak chodzi o granie w gry to najbardziej lubię grać w MTA , GTA V , Terraria oraz jesze w 2 inne gry , a jak chodzi o mój charakter to jestem miły i lubię poznawać ludzi nigdy nikogo nie wyzywam,Cechuję się sumiennością i skrupulatnością wykonywanych obowiązków.

Coś od siebie:pozdrawiam cały zarzad SATC mam nadzieje ze się dostane:)image.thumb.png.1fbd777a227a87807d80f6b53645724e.pngimage.thumb.png.a66243e48d31cef55afeaab245900599.png

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:jakob 
Nick discord: jakob 
Imię: Kuba 
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5) nmg zrobic ss ale mam 900
SS z panelu kar: nie moge ale mam same muty XD 
Ilość doświadczenia: (SS z F5) nie moge ale mam 25 lv czyli 1.3k jakos
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Hejka jestem kuba mam 16 lat mieszkam w wojewodztwie  pomorskim bardzo chcialem pojezdzic brykami w satc i super sie bawic interesuje sie mechanika i informatyka do szkoly poszedlem zawodowki mechanik gram ciagle w CS2 GTA V GTA SA/MTAa jak chodzi o mój charakter to jestem miły i lubię poznawać ludzi nigdy nikogo nie wyzywam,Cechuję się sumiennością i skrupulatnością wykonywanych obowiązków.Jestem ambitny i dążę do doskonałości w tym, co robię, wierzę, że ciężka praca przynosi efekty.Coś od siebie: mam nadzieje ze rozpatrzycie to ta apelke aktywnie 😄

Edytowane przez .koko2137
Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Pan_Januszek3K
Nick discord: rolik_2 ( Pan_Januszek3K )
Imię: Szymon 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie):  tak 
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam jestem Szymon mam 14 lat. Lubię zajmować się motoryzacją i rolnictwem, i też spędzać czas na dworze z kolegami grać w piłkę, i jeździć na Cross . Czasami też lubię bawić się z kotem i psem w wolnym czasie. A także lubię grać w gry takie jak Farminga i Mta na serwerze OutMTA minecrafta i Counter Strike 2

na serwerze OutMTA. Szybko się uczę nowych rzeczy. Znam prawie że całą mape.
Coś od siebie: Mam nadzieję że się dostane, i się niedługo sobaczymy 

Zrzutekranu(186).thumb.png.77b285122d05f939a459b52269ea77f8.pngZrzutekranu(185).thumb.png.50080240fa4603bdaf1f0d407ad35b76.png

Edytowane przez rolik_5
Opublikowano

Nick z serwera:LampeCzka
Nick discord:mlodyKanik.
Imię:Antek
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam jestem Antek, mam 15 lat, mieszkam w śląskim, lubie rowery, wędkarstwo, chodze do technikum na mechatronika, chcialem pośmigać furami satc, lubie popykać z kolegami w mta, csa, fivema. Mam nadzieje ze moja prozba zostanie rozpatrzona pozytywnie, życzę wszystkim powodzenia
Coś od siebie: Mam nadzieje że za niedlugo sie zobaczymyimage.thumb.png.d44273fc1396d2dd1f0b91e089e56bbb.pngimage.thumb.png.4fd6c93080ec2a1adf1f9bddb46bf3e7.png

Opublikowano

Nick z serwera: heniu123
Nick discord: heniu123.
Imię: Hubert 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie):  TAK
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)MTA_SanAndreas06_06.202409_51_28.thumb.png.d9dd5faa20498a687ea21b18b34de0e7.png
SS z panelu kar:MTA_SanAndreas06_06.202409_51_14.thumb.png.26f96abd204914129e70d6d1b7a300a4.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)MTA_SanAndreas06_06.202409_51_28.thumb.png.863a26be0f1f4e97aab6649eb3f51e3b.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Hubert interesuję się mechaniką i rolnictwem pochodzę z województwa świętokrzyskiego . Lubię grać w mta itp. Szybko się uczę chciałbym wstąpić do SATC ponieważ widzę ze to bardzo fajna frakcja i Pozdrawiam
Coś od siebie: Liczę na to ze się dostane. Pozdrawiam

Opublikowano

Nick discord:MAGI2008
Imię:Olek
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): TAK
SS z panelu kar:
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań):Mam na imię Olek mam 2 świnki morskie , interesuję sie ogrodnictwem , mam kartę wędkarską i mam krzywy krengosłup czyli mam problem z poruszaniem się.
Coś od siebie: Lubie placki

MTA_ San Andreas 08.06.2024 08_51_29.png

MTA_ San Andreas 08.06.2024 08_56_13.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...