Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: lordg
Nick osoby oskarżonej: Armix
Powód napisania skargi: Faworyzowanie graczy, nie obiektywne podejście do rozpatrywania konfliktowych sytuacji, brak chęci do pomocy i wykonywania swoich obowiązków. 
Godzina zdarzenia: Jeżeli chodzi o faworyzacje graczy i nie obiektywne podejście do konfliktowych sytuacji było to około godziny 17 dnia 12.05 natomiast jezeli chodzi o brak chęci do pomocy i wykonywania swoich obowiązków to jest całokształt supportera, odkąd tylko zacząłem tutaj grać. 
Dokładna data zdarzenia: 12.05
Opis sytuacji: Jeżeli chodzi o sytuacje z dzisiaj, biegłem sobie i zobaczyłem Sultana który leży na dachu więc zacząłem dociskać go do ściany w celu próby jego obrócenia. Nie wiedziałem ze w poblizu jest gracz który jest wlaścicielem owego samochodu. Supporter Armix, był świadkiem tego jak owy gracz zwyzywał mi mame co słychać na klipie i mimo tego nie podjął jakichkolwiek czynności w celu ukarania owego graczas karą mute, natomiast wyrzucił mnie, za to że właściciel Sultana zeznał mu ze chciałem wepchac auto do wody. Nie miałem takiego celu i jak zobaczyłem ze gracz się do mnie sapie ze mam to zostawic to to zostawiłem, nie wiedzialem ze gracz jest w poblizu natomiast Armix totalnie nie zweryfikował sytuacji tylko nałozyl na mnie kare i pominął nalozenie kary na swojego kolege który zwyzywał mi mame.

Ponadto, dodatkowo za kazdym razem kiedy wysyłam reporta na jakiegoś gracza za odwalanie i proszę o interwencje to Supporter Armix zamiast się tepnąć albo specować gracza na którego ten report jest odpisuje mi tylko "Napisz skarge na forum z dowodami" gościu dosłownie snajpi reporty, w ciągu sekundy od wysłania reporta juz jest on przyjęty przez Armixa i jedynym jego wsparciem i pomocą dla graczy jest napisanie "Napisz skargę na forum" 🙂 Dostępne do sprawdzenia w logach bo dziennie conajmniej 4 razy kiedy proszę o pomoc w reportach to snajper w ten sposób mi odpowiada 🙂

Dowody:  musiałem to pociac na 3 kawałki bo imgur nie przyjmuje tak duzych plików: https://imgur.com/a/rE7ETaT https://imgur.com/a/eXpu8vl oraz https://imgur.com/a/NOqytTL

Coś od siebie: Skoro zostałem ukarany ja za próbe wepchania pojazdu do wody skoro nawet nie taki był cel to proszę o ukaranie pozostałej dwójki która namieszała. Jezeli faktycznie wygladalo to by tak jak bym chcial wrzucic go do wody to przepraszam. Natomiast gdybym chciał wciepnąć go do wody, przepchałbym go lekko za budynek bo tam nie ma barierek a nie próbował odbijać go od barierki XD 

Edytowane przez grygu998
Opublikowano (edytowane)

Witam, jako iż skarga jest na mnie, wypowiem się w niej.

1. Nigdy nikogo nie faworyzowałem, każdego traktuję tak samo.

2. Jeśli chodzi o reporty, to od jakiegoś czasu Administracja nie może przyjmować dowodów na taran, vdm i tym podobne, dlatego odsyłałem Cię do dzialu Skarg na Graczy, bo prawie wszystkie reporty które wtedy wysłałeś opierały się głównie na odwalaniu pojazdem, skokami na mechanika itd.

3. Cała sytuacja z przepychaniem auta wyglądała tak, że przyszedł report, ja obserwowałem sytuację, a Ty przepychałeś pojazd i tym samym utrudniałeś rozgrywkę drugiemu Graczowi. Zatrzymałem się w miejscu, a Gracz który napisał reporta, o to, że przepychacie mu pojazd podbiegł do białego Premiera, był zdecydowanie dalej ode mnie, przez co nie usłyszałem, co powiedział na VC, gdybym to wtedy usłyszał, z pewnością został by ukarany.

Edytowane przez Armix
Opublikowano
1 minutę temu, Armix napisał:

2. Jeśli chodzi o reporty, to od jakiegoś czasu Administracja nie może przyjmować dowodów na taran, vdm i tym podobne, dlatego odsyłałem Cię do dzialu Skarg na Graczy, bo prawie wszystkie reporty które wtedy wysłałeś opierały się głównie na odwalaniu pojazdem, skokami na mechanika itd.

3. Cała sytuacja z przepychaniem auta wyglądała tak, że przyszedł report, ja obserwowałem sytuację, a Ty przepychałeś pojazd i tym samym utrudniałeś rozgrywkę drugiemu Graczowi.

2. Czyli w sytuacji kiedy gościu mnie taranuje a ja piszę reporta szybko specujcie zebyscie zdazyli go przyuwazyc na odwalaniu to ty zamiast go spęcnac to mnie odsyłasz co raport do działu skarg który doskonale znam? To w zasadzie widac ze mozna na was liczyc w sytuacji kiedy ktoś utrudnia rozgrywke.

3. Nie wiem w którym momencie utrudniałem rozgrywkę, napisałem i widać na klipie ze w momencie kiedy doszło do mnie ze to jest właściciel tego pojazdu to odpuściłem temat, nie widziałem tam nikogo jak sobie go pchałem i próbowałem obrócic, a jak gracz podbiegł to odpuściłem po chwili wiec nwm w którym momencie utrudniałem KOMUS ROZGRYWKE XD

Opublikowano
Teraz, grygu998 napisał:

2. Czyli w sytuacji kiedy gościu mnie taranuje a ja piszę reporta szybko specujcie zebyscie zdazyli go przyuwazyc na odwalaniu to ty zamiast go spęcnac to mnie odsyłasz co raport do działu skarg który doskonale znam? To w zasadzie widac ze mozna na was liczyc w sytuacji kiedy ktoś utrudnia rozgrywke.

Takie są zasady, a ja się ich trzymam.

Opublikowano
1 minutę temu, grygu998 napisał:

3. Nie wiem w którym momencie utrudniałem rozgrywkę, napisałem i widać na klipie ze w momencie kiedy doszło do mnie ze to jest właściciel tego pojazdu to odpuściłem temat, nie widziałem tam nikogo jak sobie go pchałem i próbowałem obrócic, a jak gracz podbiegł to odpuściłem po chwili wiec nwm w którym momencie utrudniałem KOMUS ROZGRYWKE XD

Rozgrywkę utrudniałeś przepychając innemu Graczowi auto, właściciel pojazdu napisał o to reporta, obserwowałem chwilę sytuacje i dostałeś kicka.

Opublikowano

Kiedyś, nie było programów do klipów, jak był report to się specowało a teraz? Teraz nawet ci się nie chce spróbować przyuwazyc kogos na tym, wolisz mi pisac co 2 minuty ze mam napsiac skarge na forum. Skoro nie chce ci sie specować i zobaczyc czy tresc reporta sie potwierdza to nie dotykaj ich i zostaw ich dla innych supporterów którzy chętnie pomagają, bo problem jest tylko i wyłącznie z tobą, kazdy inny potrafi specować. 

Rozumiem ze w sytuacji kiedy pisałem ze mam klipa kazałes mi z nim sie udac na forum ale w sytuacji kiedy mowilem ze nie nagrałem sytuacji a dalej mnie taranuje to powinienes zainterweniowac a nie sie osmieszac tym samym tekstem co 2 minuty " Zapraszam do działu skarg na forum z dowodami " XD 

Opublikowano

Takie są zasady, a ja się ich trzymam.

Poza tym nie mów ze nie słyszales bo gracz stał obok premiera bo kolego jak stał on obok premiera to wyzywal mi mame i faktycznie, mogles tego nie slyszec ale potem gracz do ciebie podbiegł i powiedzail zebys wyrzucił tego "cwela" to jednak kolega czy nie kolega? 

Opublikowano

Kiedyś, nie było programów do klipów, jak był report to się specowało a teraz? Teraz nawet ci się nie chce spróbować przyuwazyc kogos na tym, wolisz mi pisac co 2 minuty ze mam napsiac skarge na forum. Skoro nie chce ci sie specować i zobaczyc czy tresc reporta sie potwierdza to nie dotykaj ich i zostaw ich dla innych supporterów którzy chętnie pomagają, bo problem jest tylko i wyłącznie z tobą, kazdy inny potrafi specować. 

Rozumiem ze w sytuacji kiedy pisałem ze mam klipa kazałes mi z nim sie udac na forum ale w sytuacji kiedy mowilem ze nie nagrałem sytuacji a dalej mnie taranuje to powinienes zainterweniowac a nie sie osmieszac tym samym tekstem co 2 minuty " Zapraszam do działu skarg na forum z dowodami " XD 

Kiedyś, ale teraz jest inaczej, takie są zasady a ja się ich trzymam.

Opublikowano

Rozgrywkę utrudniałeś przepychając innemu Graczowi auto, właściciel pojazdu napisał o to reporta, obserwowałem chwilę sytuacje i dostałeś kicka.

Nie utrudniałem rozgrywki bo w momencie kiedy zacząłem ten pojazd przepychac nie bylo w poblizu zadnego gracza a kiedy gracz podbiegł i utwierdził mnie w tym ze to jego wlasnosc to oddałem w jego rece i przestalem pchac. Za momencik dostarcze cale nagranie na którym potwierdza sie moje słowa 😛 tylko muisze jakis hosting znalezc bo imgur nie przyjmie pliku wazacego 3gb 

Opublikowano

Poza tym nie mów ze nie słyszales bo gracz stał obok premiera bo kolego jak stał on obok premiera to wyzywal mi mame i faktycznie, mogles tego nie slyszec ale potem gracz do ciebie podbiegł i powiedzail zebys wyrzucił tego "cwela" to jednak kolega czy nie kolega? 

Miałem prawo go nie słyszeć, tak jak wcześniej wspomniałem, zatrzymałem się w miejscu, a on podbiegł do białego Premiera, był znacznie dalej ode mnie przez co nie słyszałem co mówi, gdybym słyszał to byłby ukarany.

Opublikowano
Teraz, Armix napisał:

Kiedyś, ale teraz jest inaczej, takie są zasady a ja się ich trzymam.

Trzymać to ty powinienes paczke na magazynie bo tylko do tego sie nadajesz, nie masz zadnych kompetencji do tego zeby pelnic funkcje supporterskie, nawet nie próbujesz mieć chęci do pomocy 🙂 

Opublikowano
3 minuty temu, Armix napisał:

Miałem prawo go nie słyszeć, tak jak wcześniej wspomniałem, zatrzymałem się w miejscu, a on podbiegł do białego Premiera, był znacznie dalej ode mnie przez co nie słyszałem co mówi, gdybym słyszał to byłby ukarany.

obok ciebie powiedzial ze masz wyrzucic tego cwela slychac to na klpie wiec nie osmieszaj sie po za tym JESZCZE RAZ MÓWIE NIE MIAŁ PRAWA NAPISAC NA MNIE REPORTA ZA PRZEPYCHANIE POJAZDU BO KIEDY JA DO SULTANA PODBIŁEM TO NAWET NIE BYŁO W POBLIZU ZADNEGO GRACZA 

Opublikowano
3 minuty temu, grygu998 napisał:

Nie utrudniałem rozgrywki bo w momencie kiedy zacząłem ten pojazd przepychac nie bylo w poblizu zadnego gracza a kiedy gracz podbiegł i utwierdził mnie w tym ze to jego wlasnosc to oddałem w jego rece i przestalem pchac. Za momencik dostarcze cale nagranie na którym potwierdza sie moje słowa 😛 tylko muisze jakis hosting znalezc bo imgur nie przyjmie pliku wazacego 3gb 

Powiem jeszcze raz, bo widzę że nie dotarło to do Ciebie, miałem prawo go nie usłyszeć ponieważ był znacznie dalej ode mnie, potwierdza to screen poniżej z twojego nagrania.

image.thumb.png.5ad4e7aee5fe87607ba95a6d3bf915a1.png

Opublikowano
7 minut temu, Armix napisał:

Powiem jeszcze raz, bo widzę że nie dotarło to do Ciebie, miałem prawo go nie usłyszeć ponieważ był znacznie dalej ode mnie, potwierdza to screen poniżej z twojego nagrania.

image.thumb.png.5ad4e7aee5fe87607ba95a6d3bf915a1.png

przeanalizuj sobie nagranie, odbiegł do premiera i nawyzywał moją matke po czym podbiegł do ciebie i powiedzial cos w stylu ze wyrzuc tego cwela więc nie gadaj ze nie slyszales 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, grygu998 napisał:

przeanalizuj sobie nagranie, odbiegł do premiera i nawyzywał moją matke po czym podbiegł do ciebie i powiedzial cos w stylu ze wyrzuc tego cwela więc nie gadaj ze nie slyszales 

Przeanalizowałem nagranie, nie słyszałem nic w stylu tego co napisałeś. Miałem prawo tego nie słyszeć ponieważ:

1. Nie jestem robotem, czasami zdarzy mi się czegoś nie usłyszeć gdy kilka osób gada, i analizuje sytuacje.

2. Byłem znacznie dalej od Gracza który Cię obraził.

3. Na nagraniu mówi kilka osób na raz, z tego co widzę to rozmawiałeś jeszcze z kimś, przez co nie słychać dokładnie co powiedział Gracz.

Screen z momentu w którym obraził pierwszy raz:

image.thumb.png.2d0074ff1b1854890a6b5d8d1c3b3e78.png

Edytowane przez Armix
Opublikowano

XD nie byłeś daleko i nikt nie gadał w tle kiedy on to mówił więc nie wiem co ty wymyślasz :PP

"weź go wywal bo mi fure pchał razem z tym cwelem w tym gównie"

https://imgur.com/a/eLP9SIp

czyli nie kolega?

poza tym przedstawiam ci tutaj ponizej FILM z całą sytuacją więc nie kłam ze był report na mnie ze pcham fure bo jak zaczalem ja przepychac dla zabawy na dach to nawet nie bylo zadnego gracza w poblizu a jak zobaczylem ze to jego wóz to ustąpiłem bo nie chciałem nikomu robić pod górkę 🙂

WIĘC ZAPYTAM OSTATNI RAZ: DLACZEGO KŁAMIESZ ZE BYŁ NA MNIE RAPORT SKORO GRACZ NIE MIAŁ PRAWA WIDZIEC MOJEGO NICKU ANI ID BO NIE BYŁO GO W POBLIZU KIEDY DOJRZALEM POJAZD, DLACZEGO KŁAMIESZ ZE CELOWO UTRUDNIAŁEM ROZGRYWKE SKORO JAK MI GRACZ UTWIERDZIL ZE TO JEGO WÓZEK TO GO ZOSTAWIŁEM I DLACZEGO NIE KARASZ GRACZY KTÓRZY ŁAMIĄ REGULAMIN 🙂

to moja ostatnia wypowiedź w tej skardze i nie chce juz sluchac twoich wytłumaczeń bo ewidentnie kłamiesz zeby obsypac sie brokatem

Opublikowano
12 minut temu, grygu998 napisał:

"weź go wywal bo mi fure pchał razem z tym cwelem w tym gównie"

Na nagraniu nie słychać tego w 100%, możesz to sam zobaczyć.

14 minut temu, grygu998 napisał:

poza tym przedstawiam ci tutaj ponizej FILM z całą sytuacją więc nie kłam ze był report na mnie ze pcham fure bo jak zaczalem ja przepychac dla zabawy na dach to nawet nie bylo zadnego gracza w poblizu a jak zobaczylem ze to jego wóz to ustąpiłem bo nie chciałem nikomu robić pod górkę 🙂

To wyglądało tak, jakbyś ty wraz z osobą z Premiera chcielibyście wypchnąć pojazd do wody, gracz napisał reporta, tepnąłem się, zobaczyłem co się dzieje, zweryfikowałem sytuacje oraz osobę która to zrobiła, po czym dostałeś kicka.

15 minut temu, grygu998 napisał:

WIĘC ZAPYTAM OSTATNI RAZ: DLACZEGO KŁAMIESZ ZE BYŁ NA MNIE RAPORT SKORO GRACZ NIE MIAŁ PRAWA WIDZIEC MOJEGO NICKU ANI ID BO NIE BYŁO GO W POBLIZU KIEDY DOJRZALEM POJAZD, DLACZEGO KŁAMIESZ ZE CELOWO UTRUDNIAŁEM ROZGRYWKE SKORO JAK MI GRACZ UTWIERDZIL ZE TO JEGO WÓZEK TO GO ZOSTAWIŁEM I DLACZEGO NIE KARASZ GRACZY KTÓRZY ŁAMIĄ REGULAMIN 🙂

1. Report nie był na ciebie, gracz napisał go na siebie.

2. Nie wiedziałem co miałeś w planach, wyglądało to tak jakbyś chciał wypchnąć pojazd do wody wraz z osobą z Premiera, a przepychanie pojazdów jest utrudnianiem rozgrywki.

3. Mówiłem Ci już, pierwszym razem nie byłem w stanie tego usłyszeć, bo byłem znacznie dalej od Gracza, za drugim razem nadawałem karę, oraz nie słychać dokładnie co powiedział Gracz.

18 minut temu, grygu998 napisał:

to moja ostatnia wypowiedź w tej skardze i nie chce juz sluchac twoich wytłumaczeń bo ewidentnie kłamiesz zeby obsypac sie brokatem

Nie kłamię, piszę prawdę. To ty kłamałeś, jak chciałeś wmówić to, że słyszałem jak gracz Cię wyzywał, i na to nie zareagowałem - mimo że było inaczej.

Dobrze widzę że z twojej strony brak dalszych argumentów, powtarzasz w kółko to samo, że nie zareagowałem mimo że nie miałem nawet powodu by reagować, gdy nie usłyszałem tego co powiedział Gracz, a więc czekamy na osobę decyzyjną, która rozpatrzy skargę.

Opublikowano

Odnosząc się do całości skargi to sprawa wygląda tak.
1. Członek administracji miał prawo nie usłyszeć stwierdzenia gracza w twoją stronę. Nawet nagranie które podesłałeś jest niewyraźne więc osoba która pełni czynności administracyjne miała prawo tego nie usłyszeć lub nie zrozumieć. 
2. Wszystkie kary na podstawie dowodów w kwestiach m.in. taranowania graczy czy odwalania pojazdami muszą być kierowane do działu skargi na graczy. Jedynym wyjątkiem jest sytuacja w której członek administracji widzi taką sytuację na własne oczy i na podstawie tego wystawia kare. Po przyjęciu raportu czasami kwestia wejścia na spec aby zweryfikować kwestię łamania regulaminu chwilę trwa i co za tym idzię nie zawsze udaje nam się zauważyć łamanie regulaminu. Dlatego właśnie byłeś odsyłany do działu na forum.
3. Przepychanie pojazdów innych graczy jest traktowane jako utrudnianie rozgrywki niezależnie od tego czy właściciel auta jest obok czy nie. To co robiłeś na filmiku ewidentnie wskazuje na to że próbowałeś ten pojazd wrzucić do wody a to tym bardziej jest utrudnianiem rozgrywki innemu graczowi.
4. W przypadku gdy zostaje obrażony przez gracza i masz na to dowody zgłoś taką sprawę razem z dowodami do członka administracji poprzez report a wtedy taka osoba zostanie ukarana.

Na podstawie tych informacji uznaję skargę za odrzuconą ponieważ nie było tutaj uchybienia w kwestii pełnienia obowiązków administracyjnych przez supporta Armix.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...