Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: Vexoo

Nick Oskarżonego: Jakob

Powód Skargi: Rozsyłanie zdjęć twarzy po discordach

Data I Godzina Zdarzenia: Jakoś 05.05.2024

Opis całej sytuacji: Gadaliśmy na dziscordzie Vagos Boys wlączylem kamerkę i kilka dni później dowiedziałem się od jakoba że dużo osób z OutMTA się ze mnie śmieje z mojej twarzy 

Coś od siebie: Mam nadzieję że jakob posniesie konsekwencje 

Dowód! (Wymagane!): Podam pv jak jakiś administrator przyjmę 

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):

Screenshot_2024-05-09-15-32-53-14_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

OMAR0~2.png

Edytowane przez omar_mta
Opublikowano
26 minut temu, omar_mta napisał:

Nick Oskarżającego: Vexoo

Nick Oskarżonego: Jakob

Powód Skargi: Rozsyłanie zdjęć twarzy po discordach

Data I Godzina Zdarzenia: Jakoś 05.05.2024

Opis całej sytuacji: Gadaliśmy na dziscordzie Vagos Boys wlączylem kamerkę i kilka dni później dowiedziałem się od jakoba że dużo osób z OutMTA się że mnie śmieje z mojej twarzy 

Coś od siebie: Mam nadzieję że jakob posniesie konsekwencje 

Dowód! (Wymagane!): Podam pv jak jakiś administrator przyjmę 

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):

Screenshot_2024-05-09-15-32-53-14_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

to prawda ale po pierwsze wydaje mi sie ze mam gdzies ss jak omar mowil ze go to nie obchodzi on sie tego nie wstydzi i ze moge se to wysylac i td a na pewno WALECZ ma takie nagrania i omar rozsylal jakies zdj i mowil ze to jestem ja jesli chcecie moge podeslac dowody na pv 

Opublikowano
Teraz, .koko2137 napisał:

to prawda ale po pierwsze wydaje mi sie ze mam gdzies ss jak omar mowil ze go to nie obchodzi on sie tego nie wstydzi i ze moge se to wysylac i td a na pewno WALECZ ma takie nagrania i omar rozsylal jakies zdj i mowil ze to jestem ja jesli chcecie moge podeslac dowody na pv 

Ale to jednak rodo i nigdy nie rozsylalem zdjęć 

• Lubię to 1
Opublikowano
36 minut temu, omar_mta napisał:

dowody wyśle adm jak przyjmą skargę na pv discord

spoko tez wysle jak mnie leekowales +do tego mam ss jak pokazywales sie na publicu u mn na dc vagos boys gdzie jest to publiczny serw mogl tam kazdy wejsc i jest to jak dc out mta zaraz moj adwokat sie wyrazi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, .koko2137 napisał:

spoko tez wysle jak mnie leekowales +do tego mam ss jak pokazywales sie na publicu u mn na dc vagos boys gdzie jest to publiczny serw mogl tam kazdy wejsc i jest to jak dc out mta zaraz moj adwokat sie wyrazi

Czekam

Edytowane przez omar_mta
Opublikowano

Po pierwsze, Jak sam napisałeś, TY włączyłeś kamerkę na publicznym serverze discord "Vagos Boys". Każdy ma dostęp do tego discord'a, promuje go na serverze, jak i na Discordzie, "Organizacje przestępcze". Byłeś na kanale publicznym, "DM", więc nie miałeś problemu z pokazywaniem twarzy.

Opublikowano
1 minutę temu, .koko2137 napisał:

Po pierwsze, Jak sam napisałeś, TY włączyłeś kamerkę na publicznym serverze discord "Vagos Boys". Każdy ma dostęp do tego discord'a, promuje go na serverze, jak i na Discordzie, "Organizacje przestępcze". Byłeś na kanale publicznym, "DM", więc nie miałeś problemu z pokazywaniem twarzy.

Ale ty masz teraz problem że dałeś zdjęcia dalej

Opublikowano

1. Po drugie, Nie jesteś swięty, aktualnie zbieram dowody na to że leakowałeś moją twarz. Więc przygotuj się na permanentengo bana w niedalekiej przyszłości..
Opublikowano
Teraz, .koko2137 napisał:

1. Po drugie, Nie jesteś swięty, aktualnie zbieram dowody na to że leakowałeś moją twarz. Więc przygotuj się na permanentengo bana w niedalekiej przyszłości..

Chłopie wysłałeś mi ss'a z nie mojej rozmowy xD 

Opublikowano (edytowane)

dobra przepraszam omar za tą całą akcje i że popsułem ci rozgrywkę obiecuje że to się wiecej nie powtórzy            jestem gitem i bedziesz miec soja za free ze mna i bedziesz miec ochrone XD

Edytowane przez .koko2137
Opublikowano
40 minut temu, .koko2137 napisał:

dobra przepraszam omar za tą całą akcje i że popsułem ci rozgrywkę obiecuje że to się wiecej nie powtórzy            jestem gitem i bedziesz miec soja za free ze mna i bedziesz miec ochrone XD

Nie przepraszaj skarga będzie i nadal jest i nie wybaczam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...