Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] lordg prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Chopin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: lordg
UID: 21053
Typ kary: BAN
Powód kary: Złamanie zasad RP
Nick członka administracji nadającego karę: Chopin
Data nadania kary: 05/05/24 około godziny 17:19
Data zakończenia kary: 08/05/24 około godziny 17:19
Wyjaśnienie: Sam nie wiem co powiedzieć, zacznijmy od tego że wielokrotnie kiedy próbowałem zainicjować odgrywanie RP wraz z funkcjonariuszami SAPD, zawszę kończyło się to na krzykach w moją stronę że "ONI NIE ODGRYWAJĄ NA DOHERTY BO JEST ZAKAZ". Ponadto, nie miałem ustawionego statusu RP w związku z czym myślałem że nie mam obowiązku odgrywania RP bo nie ustawiałem sobie tego statusu więc jasno było widać nad moją głową że nie mam ochoty nic z nimi odgrywać a jedynie luźno poganiać po mapie i postać na mechaniku. Nie powinienem wychodzić z gry podczas pościgu natomiast w momencie kiedy oni zaczęli za mną pościg a ja nie miałem statusu RP i nie chciałem z nimi nic grać oraz kiedy akurat byłem na Doherty a podobno tam nie odgrywają (pomimo rozpoczęcia procedury zatrzymania mnie do kontroli) myślałem że nie ma innej opcji niż quit bo nie da się z nimi porozmawiać i wytłumaczyć im że nie każdy ma ochotę na ich mierne RP. 
Coś od siebie: Bardzo przepraszam, to była nie odpowiednia decyzja, nie powinienem wychodzić z gry tylko się zatrzymać. Natomiast nie chcialem stracić itemów ani gotówki przez to że ktoś narzuca mi to że muszę z nimi odgrywać mimo że nie mam tego statusu i jasno widać, ze nie przyszedłem tutaj odgrywać RP tylko swobodnie pograć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...