Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: keef
Nick Oskarżonego: Gyros
Powód Skargi: nie oddanie mi itemów 
Data I Godzina Zdarzenia: 05.05.2024 około 22:00 - 23.30
Opis całej sytuacji: sprzedalem gosciowi który uwazal sie kolega i mowil ze jest uczciwy auto w którym była wędka +8 , 3 dni diamond , spray , zanęta kilka sztuk +7 , skin elf , swiateczny neon po 100 probach i proszeniach sie nie oddal itemow ktore nalezaly do mnie a byly w bagazniku chcialem je wyciagnac to zakupil pojazd i juz nie moglem poniewaz w ostatniej chwili sobie przypomnialem ze one tam sa poniewaz sie spieszylem  zeby mu sprzedac auto 
Coś od siebie:  bardzo prosze o odzyskanie itemow i tylko tyle poniewaz dlugo na to wszystko zbieralem i nie chce tego stracic błagam 

..........

dodam bo zapomniałem ze oddał tylko skin elf , spray , neon swiateczny  + pisal do mnie dzisiaj 05.05 ze ma dlug 3 kk mozna zobaczyc w logach i prosze bardzo o zobaczenie w logi czy miałem coś jeszcze wydaje mi sie ze to wszystko co zostało wymienione u góry jeśli chodzi o itemy ,  licze na pomoc bede mega szczesliwy miłego dnia/wieczoru 

Edytowane przez international_exe
dodano date i tekst z komentarza
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, international_exe napisał:

dodam bo zapomniałem ze oddał tylko skin elf , spray , neon swiateczny  + pisal do mnie dzisiaj 05.05 ze ma dlug 3 kk mozna zobaczyc w logach i prosze bardzo o zobaczenie w logi czy miałem coś jeszcze wydaje mi sie ze to wszystko co zostało wymienione u góry jeśli chodzi o itemy ,  licze na pomoc bede mega szczesliwy miłego dnia/wieczoru 

dodanie informacji
Opublikowano

ale wiesz o tym ze to twoja wina ze nie myslisz nic i zostawiasz rzeczy w bagazniku XD twoja wina powino sie zabierac rzeczy z bagaznika a nie potem pisać skargi i plakac ze 8+ nie masz stary 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, fenix04. napisał:

@international_exe Czy posiadasz dowody na to że takie itemy faktycznie były w bagażniku?

dowodem sa logi mowilem ze nie mam dowodu bo normalnie nie robie zdjeć  bagaznika byla przy tym blancii i kazala sprawdzic logi , osoby ktore pisza pod moja skarga to hejtery serwerowe co codziennie mnie zaczepiaja  , pytalem sie moderatora  to powiedzial ze jak najbardziej jest do odzyskania jak zobaczycie w logi chce tylko moje itemy i tyle 

dodano informacje
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...