Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] <wrzodzik> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <Sylwek>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze:Wrzodzik 

UID: 14477

Typ kary: BAN

Powód kary: Działanie na szkodę gracza (szkodnik)

Nick członka administracji nadającego karę: @sylwestro___

Data nadania kary: 2024-04-05 22:09:54

Data zakończenia kary: 2024-06-04 22:09:54

Wyjaśnienie: Witam, chciałbym sie odnieść to owej kary która zostala mi nadana za domyślam się moje poczynania późnym wieczorem na serwerze. A więc tak znalazłem pewien błąd z niszczeniem zaparkowanego samochodu po tym jak to odkryłem nie mam pojęcia czemu postanowiłem zniszczyć pare samochodów I w skrócie to, tyle tak wyglądała cala sytuacja.

Coś od siebie?: Przyznaję że źle postąpiłem i wykorzystałem w bardzo zły sposób ten błąd w kierunku graczy I z tego miejsca chciałbym przeprosić za moje zachowanie.Licze na pozytywne rozpatrzenie tej apelacji ponieważ chciałbym ponownie zagrać i spędzać pozytywnie czas na serwerze. 

Opublikowano (edytowane)

Aby otrzymać unbana, musisz napisać 50 razy ręcznie na kartce papieru "Poprawię swoje zachowanie oraz nie będę uprzykrzać gry innym graczom." Czy zgadzasz się na taki warunek? 

Edytowane przez sylwestro___
Opublikowano

Jeżeli to jedyna opcja na otrzymanie unbana to już przeczekam moją karę. Ale dzięki za propozycję i odpowiedź.👍

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...