Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UID: 6421
Dlaczego mamy ją wprowadzić?: Moim zadaniem na OutMusic powinno się zarabiać z tego powodu ze inni osoby siedzą nawet z 2 godziny lub więcej i co mają coś z tego ? Nic . Dlatego nie ma dużo ludzi OutMusic bo to jest strata czasu na siedzenie na audycji Owszem czasami dostaniecie tam jakiś donate ale zawsze nie musicie . Dlatego moim zdaniem zarobek z OutMusic powinien zostać wprowadzony chociaż minimalny np. 50k za godzinę a jeżeli ta kwota jest dla administracji za duża chociaż 25k , serio to nie jest dużo a ludzie mogą chociaż coś z tego zarobić minimalną kwotę a nie siedzenie np. z te 2 godziny i tyle nic z tego nie mając . Proszę mam nadzieję że moja propozycja zostanie rozpatrzona i wniesie jakieś zmiany na serverze dotyczące OutMusic 
Dokładny opis propozycji: Wprowadzenie zarobków do Out Music ( Moim zdaniem szczegółowo wszystko wyjaśniłem powyżej )
Co by wniosło to do rozgrywki: bardzo dużo by ludzie nie odchodzili z OutMusic tylko na odwrót że przychodzili

• Lubię to 1
Opublikowano

Moim zdaniem zarobki w radiu są bezsensu. 

17 minut temu, 1twizzy__ napisał:

Dlaczego mamy ją wprowadzić?: Moim zadaniem na OutMusic powinno się zarabiać z tego powodu ze inni osoby siedzą nawet z 2 godziny lub więcej i co mają coś z tego ? Nic . 

Radio jest po to, aby urozmaicić sobie czas na serwerze oraz umilić graczom rozrywkę.

18 minut temu, 1twizzy__ napisał:

Dlatego nie ma dużo ludzi OutMusic bo to jest strata czasu na siedzenie na audycji Owszem czasami dostaniecie tam jakiś donate ale zawsze nie musicie . 

Jeśli sądzisz że serwerowe radio OutMusic jest stratą czasu to widać, że nie masz zajawki do tego, tylko widzisz jedno.

23 minuty temu, 1twizzy__ napisał:

Co by wniosło to do rozgrywki: bardzo dużo by ludzie nie odchodzili z OutMusic tylko na odwrót że przychodzili

Wydaje mi się, że nie. To, że będą wprowadzone zarobki do radia nie zmieni ilości osób w radiu. To wszystko zależy od osób, które chcą się czegoś nauczyć, poznać jak to wygląda "od środka" lub poprostu mają zajawkę do muzyki.

26 minut temu, 1twizzy__ napisał:

np. 50k za godzinę a jeżeli ta kwota jest dla administracji za duża chociaż 25k.

Jeśli chodzi o "wypłaty" - jeśli można tak to nazwać. My jako zarząd, możemy coś pomyśleć nad wynagradzaniem dla prezenterów.

Pozdrawiam

Opublikowano

@pabeeel ogólnie bardziej mi chodziło o wynagrodzenie dla osób które prowadzą audycje OutMusic żeby sobie coś zarabiali a nie że to jest strata czasu czy coś troche mnie nie zrozumiałeś ale okej . Czyli chodziło mi o zarobek bo inni siedza tam z 2 godziny i mogli sobie coś dorobić

Opublikowano

@1twizzy__Sam napisałeś że jest to strata czasu.

10 godzin temu, 1twizzy__ napisał:

Dlatego nie ma dużo ludzi OutMusic bo to jest strata czasu na siedzenie na audycji 

Radio jest zrobione w formie rozrywki. I wydaje mi się, że osoby, które w nim aktualnie są to nie patrzą na zarobek, a bardziej na urozmaicenie czasu. Tak jak wyżej napisałem - jako zarząd możemy coś pomyśleć dla osób, które stale angażują się w życie radia. 

Opublikowano

Dużo już kolega wyżej wytłumaczył nt. przypuszczalnych zarobków w radiu. Teraz patrząc z drugiej strony medalu, jeżeli ktoś przychodzi do radia w celu zarobienia pieniędzy , a nie dla zajawki - to poprostu się nie nadaje do tego. Od dawien, dawna było, jest i będzie, że w radiu były takowe osoby, a to że jest ich tylko garstka - nic nie poradzimy. Nie zależnie na jakim serwerze byś grał wszystko zależne jest od liczby graczy. A donejty? Wydaje mi się, że jest to najlepsza forma nagrodzenia prezentera za jego wkład w hobby oraz jakośc audycji, bo uwierz mi - jeżeli grasz dobrze i lubisz to co robisz, to dostaniesz o wiele więcej niż to co podałeś w propozycji 🙂 

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...