Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: id0l
UID: 21034
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) BAN
Powód kary: Złamanie regulaminu RP // §3 pkt 15
Nick członka administracji nadającego karę: TytuZx
Data nadania kary: 04.05.2024
Data zakończenia kary: 07.05.2024
Wyjaśnienie: Dzień dobry/Dobry wieczór chciałbym wyjaśnić cała sytuacje która zaistniała miałem pościg po czym zostałem zakuty przez FP Odlezynator za co bym chciał go przeprosić za to wracając podczas zakucia zaczął mi skakać ping po czym wywaliło mi mta niżej podeśle ss z mojej strony jak narazie tyle. Pozdrawiam.
Coś od siebie: Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacjiZrzutekranu(250).thumb.png.adfe4639207340939781f79faccb8918.pngimage.png.006b8f578f45aac3858e3b4eddfe1a14.png

Edytowane przez id.ol
  • Lubię to 5
Opublikowano

@id.olOtrzymałem także nagrania na których mówisz że "wyciągniesz" kabel od internetu oraz takie na którym mówisz że to zrobiłeś żeby ci nie zabrali HK(na nagraniu użyłeś mniej cenzuralnych słów). Więc w tym wypadku nie jest to wywalenie tylko celowe opuszczenie gry a dodatkowo próbujesz mnie teraz oszukać.

Opublikowano

Tak szczerze mysałem o innej sytuacji która zdarzyła sie o 19:50 bo wtedy mi internet faktycznie wywaliło ale dobrze przepraszam za swoje czyny i obiecuje poprawwe Pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...