Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[MUTE] drtxyu prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: drtxyu UID: 15038 Typ kary: ZPJ (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM) Powód kary:  Upublicznianie danych osobowych graczy  Nick członka administracji nadającego karę: Armix Data nadania kary:02.05.2024  Data zakończenia kary: 0.9.05.2024 Wyjaśnienie:  Napisałem na TWT (TWITTER) drtxyu (9): zna ktoś filipa
(TWITTER) drtxyu (9): szklar     jest to znany Influ z mojego miasta więc chciałem się zapytać czy ktoś go zna bo mam z nim zdjęcie i chciałem się pochwalić a podobno klekson99 ma tak na imię więc poszedł leak nie planowany z mojej strony na niego za co bardzo przepraszam Armix mogłeś usunąć czat jak koledze tak bardzo na tym zależało i potem dać mute ale widać gracz miał wyjebane na to więc nie poprosił o usunięcie tego ja bym np tak zrobił   Coś od siebie: Przepraszam ciebie klekson99 i Armix za to że poszedł leak twojego imienia i nazwiska ale jak sprawdzałem zdjęcia na przestępczej na off topick to jest tam trochę twoich zdjęć więc nie pokoi mnie to że dajesz sobie udostępniać twoje dane prywatne Przepraszam cię bardzo jak Armix da mi unmute to cię przeproszę a jak nie daa to i tak przeproszę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...