Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ] Bevorsky prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Spluwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Bevorsky1
UID: 5129
Typ kary: ZPJ 
Powód kary: ”celowe taranowanie gracza”
Nick członka administracji nadającego karę: @spluwa
Data nadania kary: 18:57:57 28.04.2024 
Data zakończenia kary: 06.57:57 29.04.2024 
Wyjaśnienie:

Chciałbym złożyć apelację w związku z karą, którą otrzymałem za "celowe taranowanie gracza". Chciałbym wyjaśnić, że sytuacja ta była przypadkowa i miała charakter humorystyczny, a nie było moim zamiarem urażenie kogokolwiek czy zakłócenie rozgrywki.

W momencie incydentu, mój kolega wyciągnął helikopter w grze, a ja, w próbie humoru, postanowiłem go "taranować" z innego pojazdu. Rozmawialiśmy wcześniej na Discordzie na ten temat i śmialiśmy się z tej sytuacji wspólnie. Był to żart zainspirowany sytuacją w grze, a nie miał on na celu zaszkodzić innemu graczowi.

Coś od siebie:  

Przepraszam za wszelkie zamieszanie, jakie mogło to spowodować. Rozumiem, że nasza zabawa mogła być odbierana w inny sposób i zobowiązuję się do przestrzegania zasad fair play oraz do unikania podobnych sytuacji w przyszłości.

Edytowane przez bevorsky
  • bevorsky zmienił(a) tytuł na [ZPJ] Bevorsky prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Spluwa
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...