Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekrutacja do San Andreas Transport Corporation - kwiecień

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: kbf
Nick discord: kbf01
Imię: Kuba
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie):  Tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.37f985a28c4ccbafd7ee2bf17d99c192.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.cc217d35f92654bc2ae6bd884d86f8a0.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.9590f35b7cf787842d4d7b15ad2b7412.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): elo, Jestem Kuba mam 18 lat. Interesuję się motoryzacją. W wolnym czasie lubię popykać sobie w gierki. Jestem osobą opanowaną, nie ma co tu za dużo pisać bo i tak znamy się już kupę czasu.
Coś od siebie: Pozdrawiam Kubx i Grzesia kocham was chlopaczki!

Edytowane przez kbf01
Opublikowano

Nick z serwera: Mateuszbfc
Nick discord: mateuszbfc.
Imię: Mateusz
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie):  Tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5):image.png.c809c1d881ace550ff140876f949bee0.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.eb4c2a6a4c2c9f3a3492f3076703d554.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5): image.png.9a1746a60b50e03f49ce43f5b2cd6e46.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Witam, nazywam się Mateusz, jak wyżej wspomniałem mój wiek to 14 lat i pochodzę z Województwa Pomorskiego. Nacodzień interesuję się historią, szczególnie tematyką 1WW oraz  2WW.  Mam również pasję sportową, konkretnie chodzi mi o koszykówke, kiedyś była to piłka nożna lecz ostatnio poczułem zamiłowanie do koszykówki. Mogę również wspomnieć że lubię pograć w gry komputerowe, tak jak każdy chyba. Szczególnie pogrywam w "Age Of History 2" , "MTA" oraz w gre którą każdy zna "Brawl Stars". Może wspomne troche o moich cechach, nie będę robić z siebie  idealnego bo czasami również popełniam błędy na których się uczę. Zawsze staram się dostarczyć każdemu jak najlepszą pomoc, potrafię przebaczyć komuś jakiś błąd czy winę, nie lubię zbytnio jakiś konflitków ponieważ fajnie gdyby społeczeństwo żyło w zgodzie, staram się uniknąć jakiejkolwiek faworyzacji. Może to jeszcze za wcześnie lecz  już wiem do jakiej pójdę szkoły średniej, jakby kogoś  to interesowało to "technik administracji nieruchomości".
Coś od siebie: Zdaję sobie z tego sprawe że mój wiek nie spełnia wymogów rekrutacyjnych lecz zawsze warto spróbować, powodzenia wszystkim w tej rekrutacji i życzę wam miłego dnia.

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: FIFKUSS
Nick discord: fifkuss
Imię: Filip
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie):  tak
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)image.png.57876ba39a835c7db7e5caa4161c4d30.png
SS z panelu kar:image.thumb.png.6576ef70c7bb7ad56d82f37e8fb1bcf4.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)image.png.7586632a073dcde57e32e20afc9c5655.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Cześć! Mam na imię Filip znany jestem pod pseudonimem FIFKUSS. Interesuje się kosmosem, koszykówką, motoryzacją. W wolnym czasie lubię grać w gry szczególnie w MTA na serwerze OUTMTA. Gram na instrumencie i uczęszczam do szkoły muzycznej I stopnia oraz gram w orkiestrze na tubie. Spędziłem wiele godzin na serwerze więc mapę znam 10/10. z charakteru jestem spokojną osobą lecz nie ukrywam że czasem potrafię się wkurzyć, staram się jej nie pokazywać ponieważ może się źle to skończyć.  Ogólnie jestem osobą sympatyczną, z którą można normalnie pogadać na różne tematy np. motoryzacji, różnych problemów lub innych rzeczach.
Coś od siebie: Mam nadziejnie że się dostane ponieważ włożyłem dużo pracy w to podanie. Pozdrawiam zarząd SATC.

Edytowane przez fifkar
Opublikowano

Nick z serwera: MokraJowita
Nick discord: cjohnnyc
Imię: Karol
Czy posiadasz sprawny mikrofon?(Tak/Nie): tak  
Ilość przegranych godzin na serwerze: (SS z F5)

image.png.f5a432cebb8f2e068f82d109c173fc01.png

SS z panelu kar:

image.thumb.png.ece2c4a6ff3c074b8514fd0b36b01ac2.png
Ilość doświadczenia: (SS z F5)

image.png.cbb65384f6ed28049486e936cc303ed0.png
Coś o sobie (MINIMUM 5 rozbudowanych zdań): Jestem Karol mam 16 lat. Jestem uczniem klasy 1 Technikum Informatycznego. Oprócz siedzenia przy komputerze lubie sobie posiedzieć na rybach z kolegami. Pasjonuje się wędkarstwem, informatyką i po części motoryzacją. Gram na tym serwerze od około roku i chciałbym dołączyć do frakcji SATC bo jest to miła praca tzn. wożenie ludzi. 
Coś od siebie:  Chciałbym, aby to podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. XP nabije na spokojnie do rozpatrzenia. Miłego dnia życzę każdej osobie, która to czyta.

image.png

• fenix04. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...