omar_mta Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 (edytowane) Nick Oskarżającego: Omar0 Nick Oskarżonego: Tymiks Powód Skargi: Niszczenie organizacji od środka Data I Godzina Zdarzenia: 03:15 21.04.2024 Lub dużo wcześniej Opis całej sytuacji: Zaczęło się od tego że został wydalony z organizacji, po czym zaczął się kłuć z po przednim V-liderem na discordzie więc uznał że zachowa się jak nie wiadomo kto i wyrzucił wszystkich członków organizacji Coś od siebie: Liczę na ukaranie gracza! Dowód! (Wymagane!): Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!): Edytowane 21 Kwietnia 2024 przez omar_mta 1 1
fenix04. Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 @tymiks.69 Masz 24h na wypowiedzenie się.
tymiksu Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 zostalem zwyzywany, chamsko potraktowany oraz poczulem ze mnie to urazilo wiec wzialem sprawy w swoje rece a i tak slyszalem ze w organizacji mialy byc robione porzadki bo ostatnio lider mowil ze kazdy bedzie wyrzucany i org. bedzie od nowa z osobami aktywnymi
_xxxy_ Opublikowano 21 Kwietnia 2024 Opublikowano 21 Kwietnia 2024 4 minuty temu, tymiks.69 napisał: zostalem zwyzywany, chamsko potraktowany oraz poczulem ze mnie to urazilo wiec wzialem sprawy w swoje rece a i tak slyszalem ze w organizacji mialy byc robione porzadki bo ostatnio lider mowil ze kazdy bedzie wyrzucany i org. bedzie od nowa z osobami aktywnymi XDD
omar_mta Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2024 3 godziny temu, tymiks.69 napisał: zostalem zwyzywany, chamsko potraktowany oraz poczulem ze mnie to urazilo wiec wzialem sprawy w swoje rece a i tak slyszalem ze w organizacji mialy byc robione porzadki bo ostatnio lider mowil ze kazdy bedzie wyrzucany i org. bedzie od nowa z osobami aktywnymi Na początku dostałes degrada zaczołes wypisywać do Zomerlika syzywaliście się na wzajem (Poniżej dowód degrada)
omar_mta Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2024 4 godziny temu, tymiks.69 napisał: zostalem zwyzywany, chamsko potraktowany oraz poczulem ze mnie to urazilo wiec wzialem sprawy w swoje rece a i tak slyszalem ze w organizacji mialy byc robione porzadki bo ostatnio lider mowil ze kazdy bedzie wyrzucany i org. bedzie od nowa z osobami aktywnymi A za te kłamstwa to powinieneś ponieść większe konsekwencje
tymiksu Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Opublikowano 22 Kwietnia 2024 7 godzin temu, omar_mta napisał: A za te kłamstwa to powinieneś ponieść większe konsekwencje klamstwa? czlowieku wez ty sie nie pograzaj masz organizacje ktorej nawet dobrze nie potrafisz prowadzic i nie ogarniasz nic totalnie i jeszcze masz czelnosc do mnie mowic ze klamie?
Rekomendowane odpowiedzi