Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM] <aqua_zdroj> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez <Kviatkovsky>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: aqua_zdroj
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM)
Powód kary: Szkodnik + wykorzystywanie błędów serwera 
Nick członka administracji nadającego karę: @kviatkovsky
Data nadania kary: 2023-07-27 13.40.32
Data zakończenia kary: 2026-04-21 13.40.32
Wyjaśnienie:Hejka piszę tą apelacje po dluzszym czasie nie pisałem wielu wolałem odczekac karę myślę że czas wrócić mogę obiecać że nie będe robil niczego zlego i wykonywał polecenia administracji zdarzyło mi się po odwalać i bardzo tego żaluje nigdy nie powiedziałem brzydkiego słowa o serwerze i liczę na jakąś odpowiedz pod moją apelacją poniewaz zostaje bez żadnej nadziei powrotu rozmawiając z kopacka dawał nadzieje ponieważ pisał - odpisywał na moje wiadomosci typu czy kiedys wrócę to pisał narazie nie ma opcji wtedy wiedziałem że nie dostane unbana +- 5 miesięcy ale jest już ok.10 miesiąc miałem 1000h i chciałem miec wiecęj . Pamiętam też smiech kilku graczy z mnie wtedy traciłem nadzieję nawet jedes support czy administrator mówił że nikt nie chcę mie tu lub coś w tym stylu jednak były i są osoby które czekają do tej pory kopacka dał trochę nadziei że jak minie więcej czasu może będzie unban chodz nie wiem . ogólnie to sorry panowie za wszystko nawet błędy w apelacji są pojedyncze zapewne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...