Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: zdzichupychu
Nick osoby oskarżonej: R4DIX
Powód napisania skargi: Zero rekacji po tym gdy gracz mnie obrazil a stał obok
Godzina zdarzenia: 16:51
Dokładna data zdarzenia: 15.04.2024
Opis sytuacji: Stałem obok auta które zabierało ers po poscigu (dla jaj powiedzialem ze chce porwac lawete zeby mi oddal auto) r4dix napisal ze nie moge i sasd Jankos mnie obrazil i R4DIX nic z tym nie zrobil a stal obok te slowa bardzo mnie urazily
Dowody: https://streamable.com/3ak2c0
Coś od siebie: licze na ukaranie

Opublikowano

Witam,

1. Powiedziałem Ci że nie możesz odjechać pojazdem jeżeli SASD już zabezpiecza teren oraz wezwało jednostkę ERS,
2. Napisałem że nie słyszałem jak któraś osoba z SASD Cię wyzwała również odpowiedziałem na to osobie SASD gdy mnie się pytała -> "R4DiX [42] → Ja tez wiec no",
dodatkowo utrudniłeś mi pracę ponieważ ciągle na VC mówiłeś że Cię ktoś wyzwał kiedy szukałem podpunktu w regulaminie DM zakazie porywania osób z frakcji,

3. Pisałem Ci że możesz złożyć skargę na forum (Dotyczyło SASD -> "R4DiX [42] → skarge mozesz napisac na forum - sasd".

Pozdrawiam.
  • Lubię to 1
Opublikowano
20 godzin temu, zdzichu_222 napisał:

Nick z serwera: zdzichupychu
Nick osoby oskarżonej: R4DIX
Powód napisania skargi: Zero rekacji po tym gdy gracz mnie obrazil a stał obok
Godzina zdarzenia: 16:51
Dokładna data zdarzenia: 15.04.2024
Opis sytuacji: Stałem obok auta które zabierało ers po poscigu (dla jaj powiedzialem ze chce porwac lawete zeby mi oddal auto) r4dix napisal ze nie moge i sasd Jankos mnie obrazil i R4DIX nic z tym nie zrobil a stal obok te slowa bardzo mnie urazily
Dowody: https://streamable.com/3ak2c0
Coś od siebie: licze na ukaranie

17 godzin temu, .raadix napisał:

Witam,

1. Powiedziałem Ci że nie możesz odjechać pojazdem jeżeli SASD już zabezpiecza teren oraz wezwało jednostkę ERS,

2. Napisałem że nie słyszałem jak któraś osoba z SASD Cię wyzwała również odpowiedziałem na to osobie SASD gdy mnie się pytała -> "R4DiX [42] → Ja tez wiec no",
dodatkowo utrudniłeś mi pracę ponieważ ciągle na VC mówiłeś że Cię ktoś wyzwał kiedy szukałem podpunktu w regulaminie DM zakazie porywania osób z frakcji,

3. Pisałem Ci że możesz złożyć skargę na forum (Dotyczyło SASD -> "R4DiX [42] → skarge mozesz napisac na forum - sasd".

Pozdrawiam.

@zdzichu_222Jeśli masz dowody na obrazę przez członka frakcji istnieje odpowiednie miejsce na forum aby zgłaszać takie incydenty do zarządu frakcji której jest członkiem.
Dodatkowo jeśli @.raadixnie słyszał tego co powiedział inny gracz nie mógł wyciągnąć z tego konsekwencji. Jeśli chciałeś aby została podjęta reakcja przez administrację to trzeba było skontaktować się z członkiem administracji i wysłać mu dowód na to na pv.
Z racji na powyższe informację skarga zostaje odrzucona.

• Lubię to 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...