Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick:Gloudy
UID:18117
Nick z Discorda: gloudy_v2
Powód Kary: Rozsyłanie wiadomości po innych discordach mimo ostrzeżeń.
Data otrzymania kary: 3.04.2024
Dlaczego mamy ją zdjąć?: Tęsknie za graniem w jakiejś frakcji bardzo mi tego brakuję.
Opis sytuacji: Z góry chciałbym złożyć moje najgłębsze przeprosiny za moje niedopatrzenie i nieodpowiedzialne zachowanie polegające na przesłaniu topki godzin, pomimo wyraźnych ostrzeżeń dotyczących takich działań. Jestem świadomy(a), że moje postępowanie mogło naruszyć zaufani. Rozumiem, że takie zachowanie nie tylko jest nieodpowiednie, ale także może mieć negatywne konsekwencje dla naszej wspólnej pracy. Z pełną pokorą przyjmuję na siebie odpowiedzialność za te działania i pragnę zapewnić, że podejmę wszelkie kroki, aby uniknąć podobnych incydentów w przyszłości. Proszę przyjąć moje szczere przeprosiny i zapewnienie, że będę bardziej ostrożny(a) i odpowiedzialny(a) w przyszłości, aby nie powtórzyć takich błędów.
Coś od siebie: Bardzo przepraszam cały zarząd ksf i wszystkie frakcje na serwerze za takie problemy :(. Pozdrawiam cały zarząd KSF i administracje OutMta.

Edytowane przez gloudy.
  • Lubię to 1
  • tytuzx zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...