Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] szymeek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Kviatkovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: szymeek
UID: 17462
Typ kary: BAN
Powód kary: Szkodnik, udostępnianie danych prywatnych, obraza administratora.
Nick członka administracji nadającego karę: Kviatkovsky
Data nadania kary: 03.03.2024
Data zakończenia kary: 27.11.2028
Wyjaśnienie: Otóż pewnego pięknego dnia, wchodząc na serwer wyskoczyło mi okienko, że mam bana od jakże ulubionego przeze mnie administratora. Kara została nadana kilka tygodni od zajścia co poskutkowało napisaniem skargi na administratora, w której za bardzo mnie poniosło i obrażając go nieumyślnie udostępniłem jego miejsce pracy oraz chyba wykształcenie, jakie posiada. Z racji, iż moje relacje z owym administratorem od samego początku nie były znakomite i nie kryłem nigdy żadnych słów w jego stronę, wyzywając go w różnych miejscach i za razem, składając skargi prywatnie do zarządu serwera odnośnie akcji, jakie robił. Moje zachowanie wynikło z tego, że poniosłem konsekwencje wyzwisk w jego stronę na discord, natomiast on w styczniu nie poniósł konsekwencji wyzwisk w stronę mojej osoby na serwerze przy graczu (jedynie rozmowę z Guardianem/Zarządem), która mogła nic nie wnieść w tą sytuację, która nastąpiła i ów administrator dalej mógłby to robić.
Coś od siebie: Liczę na zdjęcie kary z racji że to była jednorazowa akcja podczas wpływu emocji powinniście to zrozumieć 😉 Czuję jakieś wyrzuty sumienia ponieważ z chłopakami gadam i tęsknią za moją osobą i chcemy wspólnie dalej grać jak wcześniej. Mogę obiecać, że akcja się nie powtórzy i zarazem dopowiedzieć, że nie wiem gdzie wyrządziłem szkodę dla serwera, dostając w powodzie szkodnika. Nie zniszczyłem Wam serwera, czy community, aby taki powód dostać. Liczę na pozytywne rozpatrzenie owej apelacji, abym mógł jeszcze sobie pograć na tym znakomitym serwerze w wolnym czasie mogę przyjąć na klatę jakąś karę w postaci mute na 30/60 dni BMA.

[Wklejam apelację za Szymka, ponieważ ma perma na forum a xtert powiedział żeby ktoś mu wstawił]

Edytowane przez .kanciano
  • Lubię to 10
  • Dziękuje 1
  • Haha 2
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...