Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick Oskarżającego: GrzesiuDDR
Nick Oskarżonego: Coyote
Powód Skargi: Oszustwo (powiedzial z eauto jest ft a nie mialo ono polowy rzeczy)
Data I Godzina Zdarzenia: 24.03.2024 22:26
Opis całej sytuacji: Umowilem sie z graczem Ceyote ze odkupie od niego banshee ft (calkowicie ulepszone) zgodzil sie on zaproponowalem mu 3 kk lecz podbil cene na 3,15 kk na co przystalem po calym incydencie okazalo sie ze auto jest tylko polowicznie ulepszonie nie mialo ono baku abs-u oraz mialo zamiast nitra 125 litra 25l 
Coś od siebie: Szczerze nie sadzilem ze taka osoba moglaby mnie oszukac ufalem mu i nie sadzilem ze tak postapi jest mi przykro
Dowód! (Wymagane!): 
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):
image.png.348fe20437f8c6dc0e51d26b3181c60a.png

image.pngscam....png

Opublikowano
1 minutę temu, fenix04. napisał:

@grzesiu2212
Proszę podesłać dowody że gracz coyote oznajmiał że auto posiada Full Tune, jak i prosiłbym podesłać screeny z dokładnym tuningiem auta.

Sprawa tkwi w tym że ss na słowa o ft nie mam bo nie robię ssow logów a co do tuningu auta sam już w nie włożyłem pieniądze i jest ono skończę (ma wszystko dokupiłem brakujące części)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...