Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na <TakiKubus, Szymon2115>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Krecik
Nick osoby oskarżonej:  TakiKubus, Szymon2115
Powód napisania skargi: Nabijanie BW
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona>: około 18:50
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022>: 04.11.2022 r.
Opis sytuacji: Wyjechałem z dm'a poszedłem chwilę AFK po czym zostałem rozjechany, wywieziony na DM i zabity jeszcze raz
Dowody: https://streamable.com/w2n0dw
Coś od siebie: mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie skargi

Opublikowano

witam przepraszam za to co zrobilismy ukrdalem ci chyba bron hk416 moge ci ja oddac oraz przepraszam jeszcze raz, taka sytuacja nie powinna miec miejsca z naszej strony 

Opublikowano

Dostałem na was kilka nagrań z łamania regulaminu dm. Między innymi: bw po bw, cl, oraz zabijanie bez odczekania czasu po podniesieniu. Kilka razy w ciągu dnia złamaliście zasady i na każdą rzecz zostały mi dostarczone dowody w postaci nagrania + sprawdziłem sobie logi. Jak się do tego odniesiecie?

Opublikowano
10 minut temu, stasiuu napisał:

Dostałem na was kilka nagrań z łamania regulaminu dm. Między innymi: bw po bw, cl, oraz zabijanie bez odczekania czasu po podniesieniu. Kilka razy w ciągu dnia złamaliście zasady i na każdą rzecz zostały mi dostarczone dowody w postaci nagrania + sprawdziłem sobie logi. Jak się do tego odniesiecie?

nie przeczytalismy do konca regulaminu dm i bardzo chcemy za to przeprosic gracz takikubus odda broń i może w zamian za to dostaniemy jakis np. zakaz wjezdzania na dm albo zakaz strzelania tez na dm i wgl takie rzeczy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...