Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png.4d05396e33670324459252df9f9c0078.pngimage.thumb.png.7ab5410b785db6a70022373a57ef37d7.pngNick Oskarżającego: Klakson99
Nick Oskarżonego: Franiooooo
Powód Skargi: prowokował mnie po tym jak dostałem mute
Data I Godzina Zdarzenia: 20.03.2024 21:00 jakoś tak
Opis całej sytuacji: dostałem mute po tym jak dostałem mute gracz zaczał mnie prowokować
Coś od siebie: mam nadzieje że osoba ta zostanie ukarana jak największą karą
Dowód! (Wymagane!):
Dowód Poinformowania Gracza O Skardze! (Screen!):
image.thumb.png.5c6f01ae61f4be570f20cecb32c3ad1a.png

• Haha 2
Opublikowano

A więc tak,oddałem tobie za to że ty wcześniej tak samo poztąpiłeś gdy dostałem MUTE'A,a poza tym już nie płacz o to że cie z organizacji wywaliliśmy bo szkoda czasu w 5DNi ! nie umiałeś zarobić 150k! Co było fatalnym zachowaniem bo gadałeś że nie masz czasu,a jak już wywalenie z orgazniacji to ty było dlaczego ze chciałeś jeszcze czas pamiętaj nie wszystko na ostatni moment.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, franioth napisał:

A więc tak,oddałem tobie za to że ty wcześniej tak samo poztąpiłeś gdy dostałem MUTE'A,a poza tym już nie płacz o to że cie z organizacji wywaliliśmy bo szkoda czasu w 5DNi ! nie umiałeś zarobić 150k! Co było fatalnym zachowaniem bo gadałeś że nie masz czasu,a jak już wywalenie z orgazniacji to ty było dlaczego ze chciałeś jeszcze czas pamiętaj nie wszystko na ostatni moment.

ta twoja organizacja to jest dno totalne sam zegarmistrz cie wyzywa od nie powiem czego a po drugie nic nigdy takiego jak dostales mute ci nie napisalem

Edytowane przez klakson99
  • fenix04. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...