Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Mute] Gloudy ukarany przez Samoolocik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Gloudy
UID: 18117
Typ kary: (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM)Mute
Powód kary: Bk
Nick członka administracji nadającego karę: Samoolocik
Data nadania kary: 19.03.2024
Data zakończenia kary: 20.03.2024
Wyjaśnienie: Witam samolota i wszystkich to czytających. Sprawa wygląda tak że Siakowita zaczął się do mnie czepiać i zwyzywał mnie od piszczących na audycji mam tutaj dowody on mówi że ja zacząłem ale mój screen jest z dokładnej godziny rozpoczęcia całej tej akcji. Stoje sobie na mechu naprawiam sultana po czym przyjeżdża siako i pisze do mnie to co widzicie na chacie niestety adminów nie było o tej godzinie próbowałem to ignorować przez pierwsze 15 minut i się tym kompletnie nie interesować ale on dalej swoje no to napisałem tylko cytuje ,,Siako to kasti" i tyle. Ale jeszcze jedna sprawa jeśli chodzi o naszego siako na duty ERS ostatnio mój kolega wdowiaak siako do niego podjechał i powiedział mu że siedzi w aucie bo ono się ładowało i powiedział do siako nie zabieraj auta bo kolega w nim siedzi a siako powiedział cytuje  ,,dobra idź do swojego kolegi i wpierdalaj karme psie" Ale niestety dowodów na to nie mam ale może w logach się coś znajdzię.
Coś od siebie: Mam nadzieje że sprawa się rozwiąże bo nie chce wojen z graczami.

obraz_2024-03-19_180318991.png

Edytowane przez gloudy.
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...