Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Tudor (podczas służby Oskarżonego)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: ChrupciaK
Nick Oskarżonego: Tudor
Powód Skargi: zatrzymanie się przy przed pojazdem
Data I Godzina Zdarzenia: 16.03.2024 godzina około 15:20
Opis całej sytuacji: jechałem sobie krosem i nie licząc nie stosowną jazdę (moim zdaniem) to zatrzymał pojazdem i nie miałem odpowiedniego czasu na uniknięcie tej sytuacji co w niego walnąłem i nawet nie było przepraszam (napisał że byłem w innym miejscu ale nie wygląda na to)
Coś od siebie: nie powinno być takich sytuacji gdyby się nie zatrzymał to by go wyminął oraz nie chce żeby został wyrzucony z SASD 

Dowód:

ss w lepszej jakości że to jego nick (prawa strona)

DesktopScreenshot2024_03.16-15_36_18_34.thumb.png.91e5967c758f6ccb9958571151a647cb.png

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze!:

GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2024_03.16-15_46_34_54.png.92df05bdbca380eb63cb56d255fbd776.png

Edytowane przez chrupciak
  • Haha 1
Opublikowano

Witam, odnosząc się do skargi to najmocniej przepraszam motocykliste za tą sytuacje iż mam dosyć częste problemy z internetem od długiego czasu. Przyczyną wypadku niestety również było niezastosowanie środków ostrożności, gdyż w momencie mojego hamowania nagłego z przyczyn problemów internetowych rozpędzałeś się motocyklem co widać na ujęciu. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje.

Opublikowano (edytowane)

Ok nie wiedziałem że to jest 1 raz miałem taką sytuacje prawdopodobnie napisze jeszcze raz tu

11 godzin temu, gloudy. napisał:

Edytowane przez chrupciak
  • fenix04. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...