chrupciak Opublikowano 16 Marca 2024 Opublikowano 16 Marca 2024 (edytowane) Nick Oskarżającego: ChrupciaK Nick Oskarżonego: Tudor Powód Skargi: zatrzymanie się przy przed pojazdem Data I Godzina Zdarzenia: 16.03.2024 godzina około 15:20 Opis całej sytuacji: jechałem sobie krosem i nie licząc nie stosowną jazdę (moim zdaniem) to zatrzymał pojazdem i nie miałem odpowiedniego czasu na uniknięcie tej sytuacji co w niego walnąłem i nawet nie było przepraszam (napisał że byłem w innym miejscu ale nie wygląda na to) Coś od siebie: nie powinno być takich sytuacji gdyby się nie zatrzymał to by go wyminął oraz nie chce żeby został wyrzucony z SASD Dowód: 0316(1).mp4 ss w lepszej jakości że to jego nick (prawa strona) Dowód Poinformowania Gracza O Skardze!: Edytowane 17 Marca 2024 przez chrupciak 1
macek4752 Opublikowano 18 Marca 2024 Opublikowano 18 Marca 2024 Witam, odnosząc się do skargi to najmocniej przepraszam motocykliste za tą sytuacje iż mam dosyć częste problemy z internetem od długiego czasu. Przyczyną wypadku niestety również było niezastosowanie środków ostrożności, gdyż w momencie mojego hamowania nagłego z przyczyn problemów internetowych rozpędzałeś się motocyklem co widać na ujęciu. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje.
chrupciak Opublikowano 19 Marca 2024 Autor Opublikowano 19 Marca 2024 wiem co to słaby Internet jak to jest rzeczywiście prawda bo wiadomo można wymyśleć jak chcesz możesz wysłać film z speed testem Internetu 1
chrupciak Opublikowano 19 Marca 2024 Autor Opublikowano 19 Marca 2024 (edytowane) Ok nie wiedziałem że to jest 1 raz miałem taką sytuacje prawdopodobnie napisze jeszcze raz tu 11 godzin temu, gloudy. napisał: Edytowane 19 Marca 2024 przez chrupciak
fenix04. Opublikowano 21 Marca 2024 Opublikowano 21 Marca 2024 @chrupciak Gracz w trakcie tej sytuacji był na służbie, więc skargę trzeba kierować w dziale SASD.
Rekomendowane odpowiedzi