Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick Oskarżającego: ChrupciaK
Nick Oskarżonego: Tudor
Powód Skargi: zatrzymanie się przy przed pojazdem
Data I Godzina Zdarzenia: 16.03.2024 godzina około 15:20
Opis całej sytuacji: jechałem sobie krosem i nie licząc nie stosowną jazdę (moim zdaniem) to zatrzymał pojazdem i nie miałem odpowiedniego czasu na uniknięcie tej sytuacji co w niego walnąłem i nawet nie było przepraszam (napisał że byłem w innym miejscu ale nie wygląda na to)
Coś od siebie: nie powinno być takich sytuacji gdyby się nie zatrzymał to by go wyminął oraz nie chce żeby został wyrzucony z SASD 

Dowód:

ss w lepszej jakości że to jego nick (prawa strona)

DesktopScreenshot2024_03.16-15_36_18_34.thumb.png.91e5967c758f6ccb9958571151a647cb.png

Dowód Poinformowania Gracza O Skardze!:

GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2024_03.16-15_46_34_54.png.92df05bdbca380eb63cb56d255fbd776.png

Edytowane przez chrupciak
  • Haha 1
Opublikowano

Witam, odnosząc się do skargi to najmocniej przepraszam motocykliste za tą sytuacje iż mam dosyć częste problemy z internetem od długiego czasu. Przyczyną wypadku niestety również było niezastosowanie środków ostrożności, gdyż w momencie mojego hamowania nagłego z przyczyn problemów internetowych rozpędzałeś się motocyklem co widać na ujęciu. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje.

Opublikowano

wiem co to słaby Internet jak to jest rzeczywiście prawda bo wiadomo można wymyśleć jak chcesz możesz wysłać film z speed testem Internetu 

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Ok nie wiedziałem że to jest 1 raz miałem taką sytuacje prawdopodobnie napisze jeszcze raz tu

11 godzin temu, gloudy. napisał:

Edytowane przez chrupciak
  • fenix04. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...