Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

skarga na funkcjonariusza zuwnindza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Funkcjonariusz zuwnindza dał mi karę więzienia na 2 godziny dnia 11.03.2024 o godzinie 16:00 z powodu prowokacji, niewykonywania poleceń i utrudnianie. 

Prowokowałem na początku póżniej ic nie robiłem jechałem do eganizacji oddać auto gdy funkcjonariusz mnie zatrzymał zaciągłem ręczny, wyłączyłem silnik i nic więcej nie robiłem dlatego funkcjonariusz zuwnindza nie powinien pracować w policji jak wymyśla sobe powody do zatrzymania i nie powinienem dostać 2 godzin tylko co najmniej 20/30 minut.

Ps. nie usuwajcie tego ponieważ wiem że się zgadujecie ze sobą. 

miłego dnia 

Opublikowano

Po pierwsze nie utrudnialem pracy po drugie nie stawiałem oporu.

Nie będę pisał ze wzoru bo i tak powiecie że jest źle więc pisałem tam w skardze wszystko, i powinienem tą godzinę dostać a nie 2 godziny bo to przesada jest z tą policją w out bo dużo graczy mówi że ten policjant wpisuje sobie powody jakie chce więc albo szkulcie ich lepiej albo niech będą jakieś ogarnięte osoby a nie kidy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...