Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera:  anetaklepmikotleta 
Nick osoby oskarżonej: k0sciol
Powód napisania skargi:  nadużywanie rangi oraz permisji 
Godzina zdarzenia: <najlepiej dokładna, jeśli nie to przybliżona> 15:42 okolo 
Dokładna data zdarzenia: <np. 01.01.2022> 07:03:2024
Opis sytuacji:  jezdzilem mojom hulajnogom na doherty oraz drobilem sobie poczym zostalem wyrzucony z serwera za utrudniania pracy sapd 
Dowody:   w postaci filmu 
Coś od siebie:  mam nadzieje ze  kara zostanie nalozona trabic mozna w kazdym miejscu na mapie nie jest to zabronione w regulaminie nie utrudnialem w zaden sposob pracy policjanta dodam jeszcze ze stal tam oraz kilku jego kolegow ktorzy  wyzywali moja osobe i kierowali wemnie ruzne slowa nie zwrocil na to  uwagi fajna faworka co do znajomych  :}

Edytowane przez growojebca
  • hvhuvuhvh zmienił(a) tytuł na Skarga na moderatora k0sciol
Opublikowano

Jeżeli stało tam SAPD i specjalnie stałeś aby prowokować czy utrudniać im pracę mógł nadać owa karę, na clipie widać jedynie karę "kick" a nie całą sytuację, prześlij dłuższy filmik tutaj lub na pv Guardianowi kviatkovsky'iemu (jezeli tam jest prywatna rozmowa itd.) oraz oczekuj na jego odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano

nie mialem zadnej interakcji z pd  poza mandatem   jezdzilem sobie tam gdzie gracze bo nie bylo co robic na serwerze poniewaz bylo malo graczy w ktorym momencie dokladnie utrudnialem mu prace ?  jeszcze raz napisalem w regulaminie  nie jest zabronione trabienie zawsze mogli sobie wyciszyc dzwiek gry albo dac warna przestan  

Opublikowano

Z czego widzę tego nagrania to specjalnie jezdziles abyś rozpoczył pościg + prowokacje.
Oczekuj Cierpliwie na odpowiedż Guardiana Kviatkovsky'iego.
Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...